Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Η «Σοφία Λόρεν του L.A.»

Η εκρηκτική Αλίσια Μίλερ, που ηγείται της καμπάνιας κατά του bullying, είναι από τα περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Με σήμα κατατεθέν της τη σαγηνευτική αντίθεση μεταξύ των σκούρων καστανών μαλλιών  και των γαλαζοπράσινων ματιών της και «όπλο» το πικάντικα πανέμορφο πρόσωπό της, που της εξασφάλισε η καταγωγή της (μίξη Ιρλανδίας, Γερμανίας και Ινδιάνας), η Αλίσα Μίλερ ξεκίνησε από το Λος Aντζελες το 2003 στα δεκατέσσερά της χρόνια για να κατακτήσει τις  ΗΠΑ και έφτασε σήμερα, στα 24 της, να μιλά για εκείνη ο κόσμος ολόκληρος.


«Υπαίτιος» για την εισβολή της στον χώρο του μόντελινγκ ήταν ο πατέρας της, που έστειλε κάποιες φωτογραφίες της σε πρακτορείο μοντέλων, για να δει μόλις ενάμιση χρόνο αργότερα την 15χρονη κορούλα του -που επέμενε να ονειρεύεται πως θα γίνει επαγγελματίας αθλήτρια του ποδοσφαίρου- να πρωταγωνιστεί στη φθινοπωρινή καμπάνια της καταξιωμένης σχεδιάστριας Στέλα Μακ Κάρτνεϊ.


Προτού καλά καλά η Αλίσα το καταλάβει βρέθηκε να έχει κάνει editorial σε όλες τις εκδόσεις της «Vogue» -συμπεριλαμβανομένων και εξώφυλλων στην Ιταλία και τη Γερμανία-, ενώ την ίδια στιγμή άρχισαν να χτυπούν μαζικά την πόρτα της και οι μεγάλοι σχεδιαστές, που την ήθελαν είτε για την πασαρέλα είτε για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες και την αποκαλούσαν «η νέα Σοφία Λόρεν». Κάπως έτσι τη «βούτηξε» και το  «Sports Illustrated» για να γίνει ένα από τα σέξι κορίτσια του με μαγιό και να φτάσει να θεωρείται από το 2009 έως το 2012, όταν άρχισε η μεγάλη ενθρόνιση της Κέιτ Απτον, το πιο σέξι κορίτσι του περιοδικού. Η Αλίσα, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη.


Την ώρα που η Απτον έκανε ό,τι η ίδια είχε κάνει επί μία τριετία (πλάσαρε δηλαδή τον εαυτό της ως το πιο καυτό πλάσμα της υφηλίου), η Μίλερ έκλεινε «αριστοκρατικές» δουλειές με οίκους μόδας που ξεχωρίζουν για το class τους, όπως ο Blumarine, πρωταγωνιστούσε σε μουσικά βίντεο κάνοντας τη γοργόνα και έκανε εκστρατείες κατά του σχολικού εκφοβισμού, θύμα του οποίου ήταν και η ίδια, φτάνοντας τελικά να γίνει πρέσβειρα του πιο μεγάλου παγκόσμιου οργανισμού κατά του bullying.


Χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το νέο προφίλ της κατάφερε να γίνει σύμβολο όχι μόνο του σεξ, αλλά και της πολυσύνθετης προσωπικότητας, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το πώς η ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με την εξυπνάδα και συγκεντρώνοντας εκ νέου όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ετσι, όταν πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα της φωτογράφιση με μαγιό γνωστής μάρκας δεν υπήρξε κανένα -μα κανένα- διαδικτυακό μέσο στον κόσμο που να μην ασχολήθηκε μαζί της!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...