Απατεώνες κόντεψαν να τρελάνουν γιαγιούλα με «ατύχημα» της κόρης της

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Έχουν ξεφύγει οι απατεώνες που κάνουν τηλεφωνικές απάτες στην Πάτρα, καθώς σκαρφίζονται απίστευτα σενάρια για να πείσουν τα ανυποψίαστα θύματά τους να τους δώσουν μετρητά ή χρυσαφικά.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν μια ηλικιωμένη σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε μια κοπέλα που παρίστανε την κόρη της. «Μαμά, χτύπησα σοβαρά και έχουν σπάσει τα δόντια μου» είπε κλαίγοντας και μιλώντας ψευδά. Η ηλικιωμένη ρώτησε πού βρισκόταν και η απατεώνισσα ισχυρίστηκε ότι ήταν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Μάλιστα, της έδωσε έναν άντρα να της μιλήσει, δήθεν πως ήταν ο γιατρός: «Είναι πολύ σοβαρά η κόρη σας. Πρέπει να μας δώσετε 30.000 ευρώ για να πάρουμε ειδικές βίδες από τη Γερμανία, αλλιώς θα πρέπει να την ακρωτηριάσουμε».

Σοκαρισμένη, η ηλικιωμένη είπε ότι δεν είχε χρήματα, με αποτέλεσμα ο «γιατρός» να τη ρωτήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος»: «Δεν έχεις ούτε λίρες, ούτε μια χρυσή αλυσίδα; Ο,τι έχεις να μου το φέρεις ή ζήτησε από τους γείτονες»!

Η ηλικιωμένη εξέφρασε την απορία πώς γίνεται από τα 30.000 ευρώ να καταλήξουν στην… αλυσίδα και ο απατεώνας απάντησε με θράσος: «Έχουμε βάλει σε έναν άλλον τέτοιες βίδες. Άμα είναι να του τις βγάλουμε για να τις βάλουμε στην κόρη σου»! Έτσι, η Πατρινή κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και έκλεισε το τηλέφωνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

38χρονος λέει ότι τεμάχισε τη σύντροφό του, αλλά δεν τη… σκότωσε

Σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού δίνει η...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ