Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Με φόντο το κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής, με τους δύο αντιπάλους να «καίγονται» για την τελική επικράτηση.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός συγκρούονται με φόντο τη μεγάλη μάχη τους στο Κύπελλο. Κι όμως, έχουν βρει… κίνητρο. Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στην Τούμπα μεταξύ του (δεύτερου) ΠΑΟΚ και του (πρώτου και βέβαιου πρωταθλητή) Ολυμπιακό να μην έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως υπάρχουν ξεχωριστοί λόγοι που κάθε μία από τις δύο ομάδες θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση της νίκης. Ποιοι είναι αυτοί;


ΠΑΟΚ


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται πρωτίστως τους τρεις βαθμούς για να κρατηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, από τη στιγμή που ο συγκάτοικός του Ατρόμητος θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και για να πάρει ρεβάνς για το 0-4 του πρώτου γύρου.


Επιπλέον αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Γιώργος Γεωργιάδης που αντικατέστησε τον (αποτυχημένο) Χουμπ Στέφενς και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Η νίκη θα δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ εν όψει των δύο αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Αλλά και εκτός γηπέδων το κλίμα μεταξύ των δύο συλλόγων είναι τεταμένο με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον α’ ημιτελικό σε ημερομηνία που σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Ζήσης Βρύζας με αφορμή το γεγονός αυτό εξαπέλυσε επίθεση στην ομοσπονδία «φωτογραφίζοντας» ταυτόχρονα τους «ερυθρολεύκους».


Στον Ολυμπιακό, η νίκη μέσα στην Τούμπα θα λειτουργήσει κυρίως ψυχολογικά έπειτα από τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Οι παίκτες του Μίτσελ και ο Ισπανός τεχνικός που πήρε πάνω του όλη την ευθύνη θέλουν να αποδείξουν ότι το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί απλώς μια «κακή» παρένθεση στην εξαιρετική πορεία της φετινής περιόδου και τίποτα περισσότερο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις φετινές νίκες του επί του ΠΑΟΚ για να αποδείξει ότι έχει το «πάνω χέρι» εν όψει Κυπέλλου και να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους του ότι έχει καλύτερη ομάδα.


– Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι», που θα πληρώσουν παράλληλα πρόστιμο 30.000 ευρώ, θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Πανθρακικό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...