Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο selfie Αρης στους δρόμους της Αθήνας

Η περιήγηση του Σπηλιωτόπουλου στην πρωτεύουσα με σουβλάκι, μπίρα και φωτογραφίες που είναι της… μόδας.


Το κέντρο της Αθήνας ο Αρης Σπηλιωτόπουλος το γνωρίζει καλά, καθώς εκεί κινείται τα τελευταία χρόνια – κυρίως με τα πόδια ή με τη μηχανή του. Τώρα όμως ανακαλύπτει γωνιές της πρωτεύουσας που δεν έχει ιδέα ότι υπάρχουν. Ανακαλύπτει και προβλήματα. Δεν έχει σκοπό να περιμένει μόνο από τους αρμόδιους φορείς να του πουν γι’ αυτά. Βγαίνει στον δρόμο από το πρωί έως το βράδυ και τρέχει. «Μόνο έτσι μπορείς να έχεις ρεαλιστική άποψη και να μπορείς να προσφέρεις και ρεαλιστικές λύσεις» λέει χαρακτηριστικά.


«Θα λιώσω τα παπούτσια για τα παπούτσια για την Αθήνα» είναι η ατάκα των ημερών.


Στο γραφείο δεν τον βρίσκεις.


Εκεί είναι το επιτελείο του, που συγκρότησε αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του. Στον επικοινωνιακό σχεδιασμό ο Γιάννης Παπουτσάνης, στην κατάρτιση ψηφοδελτίου ο Θανάσης Κοτταράς, επικεφαλής του οργανωτικού ο Γιώργος Κανελλόπουλος.


Υπεύθυνος για social media ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Ενώ στη βασική του ομάδα είναι ο Μιχάλης Χριστάκης, ο Θανάσης Καραγκούνης και ο Χρήστος Τεντόμας. Να σημειωθεί ότι από αύριο το επιτελείο του θα εγκατασταθεί στα γραφεία του συνδυασμού στην πλατεία Καρύτση.


Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν πλησιάζει πλέον το συρτάρι με τις γραβάτες του. Αυτές ήταν αγαπημένες του μια άλλη εποχή, την περίοδο που από τον χώρο της επικοινωνίας μπήκε στην ενεργό πολιτική. Με την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας έλυσε τα δεσμά του ενδυματολογικού κώδικα που επιβάλλει το Κοινοβούλιο. Φορά πλέον καθημερινά τζιν, πολύχρωμα μπλουζάκια, μπουφάν και σπορ άνετα παπούτσια, υιοθετώντας ένα διαφορετικό για εκείνον dresscode.


Τον ακολουθήσαμε μία ολόκληρη εβδομάδα από τη Βαρβάκειο ώς το Θησείο και από τον λόφο του Φιλοπάππου μέχρι τον Κολωνό και την στοά Αρσακείου.
Σε σουβλατζίδικο στο Μοναστηράκι βρέθηκε να τρώει και να κουβεντιάζει με παρέα νέων, ενώ δεν απέφυγε στους δρόμους τη μόδα των φωτογραφιών selfie, στην οποία δεν αντιστάθηκαν ούτε οι αστέρες του Χόλιγουντ.


Ξενύχτι για το πρόγραμμα


Αυτές τις μέρες ωστόσο ξενυχτά προετοιμάζοντας το πρόγραμμά του, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, αφού προηγουμένως έχει ερευνήσει όλα τα προβλήματα της πόλης. Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος έχει επιμεληθεί ο ίδιος το σήμα του συνδυασμού, που θα το παρουσιάσει στην ίδια εκδήλωση όπου θα γίνει γνωστό και το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας.


Προσανατολισμένος σε αυτά που οι ίδιοι οι πολίτες προσδοκούν από τον δήμαρχό τους, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είναι αποφασισμένος να φροντίσει για την ασφάλεια της πόλης και τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ώστε να συνεργαστούν για να το πετύχουν. Καθαρή και φωτεινή πόλη με οικολογικό προσανατολισμό είναι ο δεύτερος στόχος του και γι’ αυτό θα παρουσιάσει αναλυτικό σχέδιο.


Μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ μπορούν, όπως λέει, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, ενώ είναι πολύ βασικό να υπάρχει συνεργασία με την αρμόδια υπουργό Ολγα Κεφαλογιάννη ώστε η Αθήνα να γίνει τουριστικός προορισμός και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.


 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...