Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Δευτέρα 10/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθείτε θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά.


ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε. Χαλαρώστε επιλέγοντας για την παρέα σας τους καλούς σας φίλους και να είστε σίγουροι ότι η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα. Σημαντικές χαρές που έρχονται από τον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οργάνωση της σκέψης σας και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν αλλά και την επίτευξη των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.


ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας που, όπως πιστεύετε, η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή αλλά και μελλοντική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας.


ΖΥΓΟΣ: Παρά την καλή επικοινωνία σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς την υπέρβασή τους. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανεξαρτήτως του τι πρέπει να κάνετε και του τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα κι αν τις θεωρείτε συντηρητικές. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή τον ρόλο της στον επαγγελματικό τομέα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα. Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα εξωτερικευτεί με εκνευρισμό, ο οποίος δεν θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και τον ρόλο που παίζει ο καθένας με εσάς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...