Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Καλίδης με πιστόλι

Δεν διέθετε άδεια οπλοφορίας! Στο παρελθόν είχε πει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μια δύσκολη «μάχη» καλείται να δώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές για παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχή!


Ο νεαρός καλλιτέχνης κινούταν με το όχημά του στην πλατεία Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που είχαν στήσει μπλόκο θεώρησαν ύποπτο το αυτοκίνητό του και του έκαναν σήμα να σταματήσει. O τραγουδιστής υπάκουσε και ακινητοποίησε το όχημα… Αμέσως οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν, αλλά εκτελώντας το καθήκον τους, του ζήτησαν να κατέβει από το αυτοκίνητο και να τους επιδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως κι έγινε.


Ομως, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών. Το εύρημα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς, οι οποίοι ζήτησαν από τον γνωστό τραγουδιστή να τους επιδείξει την άδεια οπλοφορίας-οπλοκατοχής που όφειλε να έχει… Και τότε η έκπληξή τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ο Πάνος Καλίδης τούς ενημέρωσε ότι δεν έχει άδεια οπλοφορίας. Συνεπώς, το συγκεκριμένο πιστόλι το είχε αποκτήσει παράνομα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το είχε αποκτήσει για δική του προστασία, καθώς εργάζεται νύχτα και φοβάται μη πέσει θύμα κακοποιών.


Οι άνδρες της Αμεσης Δράσης ενημέρωσαν για το περιστατικό το κέντρο τους και πέρασαν χειροπέδες στον Πάνο Καλίδη, ο οποίος δεν αντιστάθηκε.


Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας-οπλοκατοχής.


Το πρωί του περασμένου Σαββάτου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί. Τελικά, μέσω του συνηγόρου του, ζήτησε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη.


Αν και ο τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πλημμέλημα, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς και από ποιους κατάφερε να αποκτήσει το πιστόλι των 22 χιλιοστών, καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στην κατοχή του.


Και αυτό διότι, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, εδώ και αρκετά χρόνια δίνει σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Μια μάχη για την οποία έχει λάβει -ή ίσως να εξακολουθεί να λαμβάνει- φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, ακόμη και αν ίδιος επιχειρούσε να βγάλει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν θα του το επέτρεπε….


Η μεγάλη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη


Για τον… πόλεμο εναντίον του «τέρατος» της κατάθλιψης και πώς κατάφερε να την αντιμετωπίσει έχει μιλήσει αρκετές φορές στα media ο δημοφιλής τραγουδιστής.


«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου (σ.σ.: πριν από εφτά χρόνια) ξεκίνησα να σκέφτομαι περίεργα και όταν ξεκινάει κάτι τέτοιο, περνάς “απέναντι” είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ», καθώς θέλησε να μοιραστεί με όλους τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε.


«Ενιωθα τρομερή πίεση εκείνη την εποχή. Είχα πρόταση να κατέβω στην Αθήνα για να τραγουδήσω ως πρώτο όνομα. Από τη μια, ήμουν χαρούμενος κι από την άλλη λυπημένος. Ενιωσα ότι είμαι μικρός και αδύναμος για κάτι τόσο μεγάλο. Παράλληλα, έπαιζα κορόνα- γράμματα την καριέρα μου» είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ είχε μιλήσει και για την ψυχανάλυση.


«Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει στα λόγια. Εκείνη την ώρα ο γιατρός σου λέει πράγματα, μερικά ωραία λόγια, που θεωρώ “στημένα”, για να σε κάνει καλά. Πήρα κάποια σκευάσματα που με ξεμπλόκαραν κάπως. Αυτό που έχω να συμβουλεύσω είναι να μη θεωρεί ο κόσμος τη φαρμακευτική αγωγή ως κάτι κακό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που όταν φτάσουν σε αδιέξοδο ίσως οδηγηθούν σε ακραίες πράξεις. Ο ασθενής που πάσχει από ψυχικές ασθένειες είναι “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα”. Ο γκρεμός είναι “εάν δεν τα αρχίσω, χειροτερεύω” και το ρέμα είναι “εάν πάρω ψυχοφάρμακα, θα με πούνε τρελό”».


Για το πρόβλημά του είχε μιλήσει και στο περιοδικό «Λοιπόν», αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή «Κορίτσια στην Πρίζα» του καναλιού -GR, αποκαλύπτοντας: «Ναι, έκανα χρήση σκευασμάτων που με βοήθησαν».


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ, ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


Προτού βγει στις πίστες και ακολουθήσει το τραγούδι δούλεψε ως αγρότης, σερβιτόρος αλλά και οικοδόμος


Ο Πάνος Καλίδης έλκει την καταγωγή του από τη Νέα Σεβάστεια, ένα χωριουδάκι της Δράμας. Εκεί μεγάλωσε ακούγοντας τον πατέρα του Αριστείδη να τραγουδάει ποντιακά κομμάτια. Το ταλέντο αποδείχτηκε κληρονομικό και όντας πιτσιρικάς ακόμη, ο Πάνος βρέθηκε να μαθαίνει ποντιακή λύρα εκφράζοντας ανοιχτά τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του. Στο σχολείο ήταν κακός μαθητής και, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, το παράτησε προτού ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η συνέχεια τον βρήκε να κάνει διάφορες δουλειές για να κερδίζει τα προς το ζην, όπως αγρότης, σερβιτόρος, οικοδόμος και ζαχαροπλάστης.
 Ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία του στον χώρο της διασκέδασης τραγουδώντας σε κέντρα της ιδιαίτερης πατρίδας του και άλλων πόλεων της περιφέρειας. Κάποια στιγμή τον «ανακάλυψε» ο επιχειρηματίας Στέλιος Μαρμαράς  και του έκανε πρόταση να μετακομίσει στην Αθήνα και να εμφανιστεί σε γνωστό μαγαζί επί της Συγγρού. Παράλληλα με τις live εμφανίσεις του, το 2005 μπήκε στη δισκογραφία κάνοντας αρκετά σουξέ. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό της Spicy Records και συνεργάζεται στενά με τον Φοίβο.


Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, συμβιώνει με τη Λεάνα Μάρκογλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο. Η Λεάνα ήταν θαυμάστρια του Πάνου. Γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή και σε κάποια χρονική στιγμή εκείνη ανέλαβε χρέη κομμώτριας, μακιγιέρ και βοηθού του. Η σχέση τους μετράει χρόνια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο Πάνος δήλωσε ότι θα την επισημοποιήσουν επιτέλους, αφού «ενώπιον του Θεού δεν είναι σωστό να έχεις τρία παιδιά και να μην είσαι παντρεμένος».


Η.Μ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...