Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Ακαριαίος θάνατος για μάνα και κόρη

Σε θρίλερ μυστηρίου εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της Σβέτα, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν την Κυριακή σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στην Πιερία.

Χθες ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στα πτώματα των δύο γυναικών στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τους καθηγητές Ιατροδικαστικής Λήδα Κοβάτση και Φώτη Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το πόρισμά τους, έφεραν κακώσεις σε σώμα και κεφάλι, ενώ ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα του τοξικολογικού ελέγχου, που ίσως ρίξουν φως στη σκοτεινή υπόθεση.

φ3 vlcsnap 2019 11 17 19h50m55s257
Άνδρες της Πυροσβεστικής ανεβάζουν τη σορό της 17χρονης

Την ίδια στιγμή, ο τραγικός πατέρας της άτυχης ανήλικης, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κινούνταν με περιπατητήρα («π»), μίλησε συντετριμμένος για τον χαμό των δύο γυναικών της ζωής του. Ο Μανώλης Δεληγιάννης είπε ότι η Σβέτα ήξερε τον δρόμο, καθώς είχε περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν από το σημείο όπου γράφτηκε η τραγωδία, και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η σύζυγός του να έκανε ποτέ κακό στην κόρη τους.

Ο χαροκαμένος άνδρας εξήγησε, μιλώντας στον Alpha, ότι στο σημείο όπου το όχημα φαίνεται να ξέφυγε από την πορεία του υπάρχει μία απότομη στροφή, οπότε ο ίδιος εκτιμά ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έκανε τη μοιραία βουτιά στο κενό. Όπως είπε, η 45χρονη είχε καβγαδίσει νωρίτερα με έναν γείτονα και επειδή ήταν φορτισμένη θέλησε να πάει στο χωριό του άντρα της, που βρίσκεται στη Λάρισα, κοντά στην Ελασσόνα, για να επισκεφτεί την πεθερά της και να καθαρίσει το μυαλό της.

Φωτογραφίες

Την εκτίμηση του πατέρα ότι δεν προκάλεσε η γυναίκα του το δυστύχημα έρχεται να ενισχύσει η αποκάλυψη ενός ιδιοκτήτη φωτογραφείου στην Κατερίνη, σύμφωνα με τον οποίο, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή τους, μάνα και κόρη είχαν περάσει από το μαγαζί του για να βγάλουν φωτογραφίες διαβατηρίων, καθώς σκόπευαν να ταξιδέψουν στη Ρωσία. Ο ίδιος επικεντρώθηκε στη 45χρονη που κρατούσε τη μικρή, η οποία είχε δυσκολία στην κίνηση, λέγοντας ότι και οι δύο έδειχναν χαρούμενες και μάλιστα η μητέρα μουρμούριζε ένα τραγούδι.

Η υπόθεση, όμως, τείνει να γίνει ακόμη πιο περίεργη μετά τη μυστηριώδη είσοδο ενός αγνώστου στην προσωπική σελίδα που διατηρούσε η 45χρονη Σβέτα σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το bloko.gr, η αναγραφή της τελευταίας εισόδου έγινε στις 14.35 της 13ης Νοεμβρίου, δηλαδή πέντε μέρες αφότου είχαν χαθεί τα ίχνη μητέρας και κόρης και ενώ ο διπλός θάνατος χρονολογείται την πρώτη μέρα της εξαφάνισης, την 8η Νοεμβρίου! Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές έχουν υποβάλει αίτημα προς τις ρωσικές υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να ενημερώσουν για τη διεύθυνση ΙΡ εκείνου που μπήκε στο προφίλ της 45χρονης.

φ4 vlcsnap 2019 11 17 19h51m11s537 1
Το μοιραίο αυτοκίνητο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...