Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Κλάματα και αποκαλύψεις στη δίκη Καρκά

Τη δική του εκδοχή για τη μοιραία διαδρομή που θα στοιχειώνει για πάντα τη ζωή του περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο νεαρός οδηγός ταξί που φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Καταγγέλλων και κατηγορούμενος συναντήθηκαν πρώτη φορά χθες μετά όσα διαδραματίστηκαν τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 στο πάρκο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, με τον πρώτο να ξεσπά οργισμένος σε βάρος του ηθοποιού και εκείνον να απαντά με… μειδιάματα, αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ξύπνησα και τον βρήκα πάνω μου» κατέθεσε ο οδηγός ταξί, αφού περιέγραψε τη διαδρομή που ακολούθησαν από τη στιγμή που παρέλαβε στο ταξί του τον κατηγορούμενο μέχρι την ώρα που ένιωσε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε ρίξει χυμούς της ζούγκλας και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο» υποστήριξε ο μάρτυρας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως ο κατηγορούμενος έριξε κάποια ουσία στον καφέ του. «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Ο κατηγορούμενος είναι ξάπλα στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μού τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτα πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται» περιέγραψε και συνέχισε με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του. «Του είπα ως εδώ, φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου πού θέλεις να σε πάω…» είπε.

Η μητέρα του, που βρισκόταν στο ακροατήριο, ξέσπασε σε λυγμούς. Βλέποντάς την, ο νεαρός λύγισε και έσπευσε να την αγκαλιάσει, με τα δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά τους και τον Γιώργο Καρκά να χαμογελά ειρωνικά.

Μητέρα: «Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στον θάνατο… Γελάνε, Θεέ μου… Θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό…»

Ακροατήριο: «Ωραία η παράσταση…»

Οδηγός ταξί: «Ποιος το είπε αυτό, ρε! Θα μου μείνει στα χέρια…»

Άργησε να καταλάβει

Την ένταση διέκοψε η παρέμβαση της έδρας του δικαστηρίου, που έδωσε ολιγόλεπτη διακοπή προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο οδηγός ταξί υποστήριξε πως ο ίδιος είναι στρέιτ και πως άργησε να καταλάβει τι είχε πραγματικά συμβεί, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

«Αλλιώς θα του έσπαγα τα μούτρα. Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός τον επέλεξε για την κούρσα λόγω φωτογραφίας και ηλικίας.

Στη συνέχεια εξήγησε πως οι δυο τους κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όταν ο κατηγορούμενος λιποθύμησε ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, έμαθε τι ακριβώς του είχε συμβεί από τον ιατροδικαστή.

«Σκόπευα να τον καταγγείλω για απόπειρα ληστείας. Αυτό νόμιζα ότι συνέβη, μέχρι που πήγα στον ιατροδικαστή και μου είπε ότι με είχαν παραβιάσει. Μετά, ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό» είπε.

Φίλος του ταξιτζή που έφτασε στο Ιπποκράτειο μετά το συμβάν κατέθεσε ότι ο νεαρός οδηγός δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί τι του είχε συμβεί. «Στην αρχή δεν με αναγνώρισε. Ο γιατρός μού είπε ότι μάλλον του έριξαν κάτι στον καφέ. Ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα» είπε.

Ένταση προκλήθηκε όταν στο εδώλιο του μάρτυρα κάθισε ο φύλακας του νοσοκομείου, ο οποίος υποστήριξε πως ένας αστυνομικός πήρε από την τσέπη του ηθοποιού ένα μπουκαλάκι και το πέταξε. Η αναφορά αυτή προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των συνηγόρων των δύο πλευρών, καθώς το συγκεκριμένο μπουκάλι φέρεται ότι περιείχε διεγερτικό. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...