Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Η Symmetria γιορτάζει και μοιράζει δώρα

Αυτόν τον μήνα, η Symmetria συμπληρώνει 15 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, και το γιορτάζει, προσφέροντας πέντε υπέροχα δώρα σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος θα σπεύσει να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της!

Oπως εξηγεί στην «Espresso» ο ιδρυτής της προηγμένης κλινικής ομορφιάς και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Μεταξωτός, ο 15ος χρόνος λειτουργίας της Symmetria αποτελεί για τον ίδιο και τους συνεργάτες του ένα σημαντικό ορόσημο. Θέλοντας, λοιπόν, να ανταποδώσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχουν λάβει όλα αυτά τα χρόνια, θα πραγματοποιήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μiα σειρά ενεργειών, ενώ θα προσφέρουν στους πελάτες τους ή σε όσους ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του πολυβραβευμένου κέντρου παροχής ιατρικών υπηρεσιών πολλά εκπληκτικά δώρα, αρχίζοντας από σήμερα κιόλας!

Φ2

«Αυτόν τον μήνα γινόμαστε 15 χρόνων. Μέσα στα χρόνια αυτά ζήσαμε μαζί πολλές όμορφες στιγμές, δημιουργήσαμε νέες φιλίες και αποκομίσαμε υπέροχες αναμνήσεις. Με διάθεση να προσφέρουμε σε εσάς ό,τι καλύτερο στην υγεία και την ομορφιά, αναζητούμε πάντα τα πλέον πρωτοποριακά και αποτελεσματικά πρωτόκολλα, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας» τονίζει ο δρ Νίκος Μεταξωτός και συμπληρώνει:

«Μέσα από αυτή την πορεία βγαίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στοχεύουμε για το μέλλον στην περαιτέρω ανάπτυξή μας, πάντα με γνώμονα την παροχή πρωτοποριακών θεραπειών και την εξασφάλιση μιας υπέρτατης εμπειρίας wellness στους ασθενείς μας. Το μεγαλύτερο ”ευχαριστώ” απευθύνεται, λοιπόν, σε εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια μας προτιμάτε και μας στηρίζετε».

Η Symmetria διακρίνεται στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς από το 2005, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Στην πορεία των 15 χρόνων της τιμήθηκε με τα διεθνή βραβεία Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award και Patient Service Award.

Παράλληλα, μεγάλωσε και αναπτύχθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει συνεργάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθώς και σημαντική παρουσία στη Μέση Ανατολή. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα πέντε υπέροχα δώρα της Symmetria θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρία ως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.

Φ3 4

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...