Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χειροπέδες σε απατεώνισσα στη βόρεια Ελλάδα που πουλούσε fake ρούχα με φίρμες γνωστών οίκων

Εκατοντάδες Βορειοελλαδίτισσες, οι οποίες φημίζονται για το προσεγμένο ντύσιμό τους και το απαράμιλλο στιλ τους, είχαν πέσει στα πλοκάμια μιας απατεώνισσας, που διαφήμιζε στο διαδίκτυο «μαϊμού» ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ επώνυμων οίκων, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ωστόσο, η επιλογή της να διαφημίζει την πραμάτεια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμανε το τέλος της δράσης της, καθώς την περασμένη Δευτέρα αστυνομικοί τής πέρασαν χειροπέδες μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε για την πώληση των προϊόντων της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η επιτήδεια είχε αρχίσει να κάνει τις παράνομες μπίζνες της τουλάχιστον από τον Μάιο, ενώ προκαλεί εντύπωση ότι το συνολικό ύψος των κερδών της υπερβαίνει τα 459.985 ευρώ, σύμφωνα με τις πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιριών που επλήγησαν!

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η απατεώνισσα είχε δημιουργήσει σελίδες στα social media, μέσω των οποίων διαφήμιζε φτηνές απομιμήσεις προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, καθώς και αξεσουάρ.

Όσοι ή όσες τσιμπούσαν το δόλωμα, έπρεπε στη συνέχεια να περάσουν από το κατάστημά της, που ήταν διαμορφωμένο και ως εκθεσιακός χώρος, για να αγοράσουν το διαφημιζόμενο προϊόν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήγαγαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στο σπίτι και το κατάστημά της, βρήκαν και κατάσχεσαν 2.765 «μαϊμού» προϊόντα επώνυμων εταιριών, τέσσερα σετ γνησιότητας με σήμα γνωστής εταιρίας, ετικέτες με τα σήματα διάφορων εταιριών και πιστοποιητικά αυθεντικότητας με τα σήματα επώνυμων οίκων.

Κατασχέθηκαν, επίσης, ένα μεταλλικό λογότυπο γνωστής εταιρίας, μια διαφανής, πλαστική συσκευασία με σήμα επώνυμης εταιρίας, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κινητό, πλήθος επαγγελματικών καρτών επιχειρήσεων και χειρόγραφες σημειώσεις με προϊόντα, μάρκες, ποσά και τηλέφωνα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της αποδοχής και της διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παραβάσεις των νόμων για τη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, τα σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...