Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο 68χρονος πρόεδρος του ΣΕΒ παντρεύτηκε στα κρυφά

Υπό άκρα μυστικότητα και με απίστευτα μέτρα ασφαλείας τελέστηκε στο δημαρχείο Ψυχικού, στην οδό Μαραθωνοδρόμου 95, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ο πολιτικός γάμος του 68χρονου βιομηχάνου, προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα με την ξανθιά χήρα που πλησιάζει τα 60 Ελίνα Αρβανιτάκη.

Ο γαμπρός, κάτοικος Παλαιού Ψυχικού -εξ ου και ο γάμος στον δήμο των πλουσίων ήταν πανευτυχής, ενώ η νύφη, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, εμφανίστηκε με ένα απλό, ρομαντικό, άσπρο φόρεμα, συνοδευόμενη από τη μοναχοκόρη της από τον πρώτο της, ατυχή γάμο.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών του δημαρχείου, παρουσία μόνο των μαρτύρων, ενώ στο δείπνο-δεξίωση που ακολούθησε για 200 άτομα ήταν θερμή η παράκληση από τους νιόπαντρους προς τους ισχυρούς και εκλεκτούς καλεσμένους τους να μη διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο! H «Espresso» όμως «τρύπωσε» και αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν!

Το chic γαμήλιο δείπνο είχε εκλεκτό menu, σαμπάνιες και φυσικά εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα. Τα περίπου 20 τραπέζια που φιλοξένησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και ναυτιλιακό χώρο της Ελλάδας ήταν στολισμένα με λευκά τριαντάφυλλα, ορχιδέες και παιώνιες, ενώ φήμες θέλουν και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέστη για λίγο με τη σύζυγό του Μαρέβα στο γαμήλιο δείπνο προκειμένου να δώσουν τις ευχές τους στον πρόεδρο του ΣΕΒ.

Το επόμενο βράδυ οι νεόνυμφοι έδωσαν το «παρών» και διασκέδασαν στο κεφάτο πάρτι γενεθλίων του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου, σε πολυχώρο της οδού Ερμού, χωρίς όμως να αποκαλύψουν σε κανέναν τον «μυστικό» γάμο τους!

Αν και ο γάμος έγινε ξαφνικά -ο επιχειρηματίας κατάφερε ακόμα μία φορά να εντυπωσιάσει την κοσμική Αθήνα- ήταν αναμενόμενος, σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψαν στενοί φίλοι του Θεόδωρου Φέσσα. Στο πρόσωπο της Ελίνας Αρβανιτάκη βρήκε τη στοργή που αναζητούσε και εκείνη στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΕΒ βρήκε πάλι τον έρωτα, την ηρεμία, τη γαλήνη και την ασφάλεια που τόσο της έλειπαν τα τελευταία χρόνια από την προσωπική της ζωή. Η ίδια είχε την ατυχία να χάσει πολύ νέα τον πρώτο σύζυγό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Να θυμίσουμε ότι το νέο ευτυχισμένο κεφάλαιο στον προσωπικό βίο του Θεόδωρου Φέσσα άνοιξε πριν από περίπου δύο χρόνια, με την ξαφνική είσοδο στη ζωή του της ευκατάστατης και low profile Ελίνας Αρβανιτάκη, την οποία ο πρόεδρος γνώρισε μέσω κοινών φίλων τους.

Οι εμφανίσεις τους στα in εστιατόρια (από το Aubrevoir και τη Ράτκα του Κολωνακίου έως το Nobu της Βουλιαγμένης) πυροδότησαν όλο τον χειμώνα του 2018 τη φημολογία ότι ένα νέο love story παίζεται στην κοινωνική ζωή της Αθήνας. Κάτι που επαληθεύτηκε και επισημοποιήθηκε, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», με την εμφάνιση του ζεύγους στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2019. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι χέρι έδωσαν το «παρών» στο opening της μπουτίκ Bulgari στο Nammos Village, ενώ δεν δίστασαν και να φωτογραφηθούν χέρι χέρι, παρέα με τους οικοδεσπότες του λαμπερού πάρτι, τον Κώστα και τη Χριστιάνα Καίσαρη!

Όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα μιλούσαν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που πολύ γρήγορα η σχέση του θα είχε «happy end». Αμέσως μετά την ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ το 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, με θέμα «Το Αύριο Σήμερα: Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», ο Θεόδωρος Φέσσας πήρε την αγαπημένη του Ελίνα και ξεκουράστηκαν για αρκετές ημέρες στη Μύκονο, αδιαφορώντας πλέον για τα φλας, καθώς έδιναν πάντα πιασμένοι χέρι χέρι το «παρών» σε πάρτι και στις εκθέσεις της γκαλερί του Βαγγέλη Καπόπουλου. Το in love ζεύγος διασκέδασε μάλιστα και στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και των Gipsy Kings στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου το ατομικό εισιτήριο στο Yacht club στοίχιζε 1.500 ευρώ.

Ο Θεόδωρος Φέσσας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1951, αλλά μεγάλωσε στη Νεάπολη Εξαρχείων. Μετά το Πολυτεχνείο θα συνεχίσει τις σπουδές του στη Βρετανία και θα πάρει Master στη Θερμοδυναμική από το πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ. Σε νεαρή ηλικία θα ερωτευτεί και θα παντρευτεί τη δυναμική Έφη Κουτσουρέλη. Οι δυο τους θα γίνουν όχι μόνο σύζυγοι αλλά και συνέταιροι, καθώς μαζί θα δημιουργήσουν τον κολοσσό της InfoQuest και θα αποκτήσουν δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο. Το διαζύγιό τους θα είναι σκληρό και μακροχρόνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άλλη μεγάλη ερωτική και πολυτάραχη σχέση που σύναψε ο Θεόδωρος Φέσσας ήταν με την εκρηκτική ξανθιά επιχειρηματία Μαρία Τσελέντη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...