Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Πρώην αρραβωνιαστικιά φίλου του Πολύζου: «Αυτοί σκότωσαν τον Κωστή»

Ξεκίνησε χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου από την Κοζάνη, το 2011, με κατηγορουμένους την ίδια του τη μητέρα και τον πατριό του, οι οποίοι ευελπιστούν σε μείωση της ποινής τους

Κατά την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσαν μια υπάλληλος τράπεζας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, η πρώην αρραβωνιαστικιά του κολλητού φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Σπύρου Καλαμπούκα και η σπιτονοικοκυρά του πατριού του άτυχου Κωστή.

Η τραπεζική υπάλληλος μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου για ένα δάνειο που είχαν πάρει ο άτυχος Κωστής και ο πατριός του για την αγορά ενός σπιτιού.

Η δεύτερη εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη βεβαιότητά της ότι δράστες της άγριας δολοφονίας του Κωστή είναι η 52χρονη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και ο 45χρονος πατριός του Χρήστος Ντιός, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς. Τέλος, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε ο Ντιός στο χωριό Μαγούλα Κοζάνης υπέδειξε την απόσταση που χωρίζει το σπίτι από την εθνική οδό.

Αποδείξεις

Από την πλευρά της, η υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε στην απόδειξη της μη ύπαρξης οικονομικού κινήτρου, καθώς και στην έλλειψη σαφών αποδείξεων για την ενοχή των κατηγορουμένων, σύμφωνα με το sierafm.gr.

Η δίκη διακόπηκε για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρας κατηγορίας ο επιστήθιος φίλος του 23χρονου Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας, ο κυνηγός που ανακάλυψε το πτώμα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της κυρίας Νικολούλη είχαν παρουσιαστεί ουκ ολίγες φορές οι δύο κατηγορούμενοι, με την Κουτσέγκου να παριστάνει τη συντετριμμένη μητέρα η οποία απηύθυνε συνεχείς εκκλήσεις σε όποιον γνώριζε κάτι για την τύχη του παιδιού της να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές, την εκπομπή ή την οικογένεια.

Τα ίχνη του άτυχου νεαρού από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011. Επτά μήνες μετά την εξαφάνισή του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε από έναν κυνηγό στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών. Η σορός ήταν ξεθαμμένη και είχε κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...