Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην Πανεπιστημίου που παραπέμπει σε εξωγήινα πλασματάκια

Μετά τον «Πόλεμο των άστρων» και τις… θερμάστρες στη Βασιλίσσης Σοφίας, ήρθε η σειρά των πολιτών να αγανακτήσουν και για το εορταστικό έκτρωμα στην οδό Πανεπιστημίου, όπου τα φωτάκια θυμίζουν… εισβολή εξωγήινων ή παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια που ήταν ανάρπαστα τη δεκαετία του ’80!

Το νέο κατόρθωμα του Δήμου Αθηναίων και του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, που άφησε εταιρίες και ιδρύματα να στολίσουν την Αθήνα χωρίς κανέναν έλεγχο, αποτυπώθηκε στον πιο εμβληματικό δρόμο της πρωτεύουσας, που πλέον θυμίζει περισσότερο βιντεοπαιχνίδι παρά κεντρικό δρόμο ευρωπαϊκής πόλης.

«Αστεράκια»

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολίτες του Δήμου Αθηναίων εκτιμούν ότι ο στολισμός ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης είναι τουλάχιστον παράδοξος.
Κι αυτό, γιατί τα φωτισμένα αστεράκια έχουν ένα σχήμα που μόνο… αστέρι δεν θυμίζουν, αλλά αντίθετα είναι σαν να προέρχονται από ταινία με εξωγήινα πλάσματα.

Στο twitter οι Αθηναίοι πολίτες -και όχι μόνο- βρίσκονται σε φρενίτιδα με τα εορταστικά τερτίπια του νέου δημάρχου και κάνουν ευφάνταστα σχόλια και παραλληλισμούς για το τι τους θυμίζει ο συγκεκριμένος στολισμός στην Πανεπιστημίου.

Πάντως, τον στολισμό του συγκεκριμένου δρόμου ανέλαβε η Πειραιώς Real Estate και Picar και λογικά δεν αποκλείεται να ακούσουμε τις επόμενες ημέρες από τη δημοτική Αρχή πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε αυτός ο φωτισμός, όπως και στην περίπτωση της Βασιλίσσης Σοφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...