Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

42χρονη πρόσφερε τον έναν της νεφρό στον σύζυγό της που έπασχε από σοβαρή νόσο

Μαθήματα ανιδιοτελούς πίστης και αφοσίωσης παρέδωσε μια 42χρονη στην Αμαλιάδα, η οποία χάρισε ζωή στον 43χρονο σύζυγό της προσφέροντάς του τον έναν νεφρό της!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Η συγκινητική ιστορία αγάπης έχει πρωταγωνιστές τη Δέσποινα Ιωσηφίδου και τον Γιώργο Παλυβό, που γνωρίστηκαν το 2003 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ωστόσο, υπήρχε ένα «αγκάθι» με το οποίο έπρεπε να ζήσουν… Από την πρώτη στιγμή ο 43χρονος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης του Δήμου Ήλιδας εξομολογήθηκε στη σύντροφό του ότι πάσχει από πολυκυστική νόσο των νεφρών, την ίδια πάθηση που είχε και η μητέρα του, η οποία απεβίωσε.

Η Δέσποινα όχι μόνο κατανόησε το πρόβλημά του, αλλά δήλωσε έτοιμη να τον στηρίξει συναισθηματικά. Έτσι, το 2012 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και έξι χρόνια αργότερα τέλεσαν και θρησκευτικό γάμο.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος είχε αρχίσει τις αιμοκαθάρσεις στο Νοσοκομείο του Πύργου, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τη σύζυγό του, η οποία του εκδήλωνε συνεχώς τη βούλησή της να του χαρίσει τον έναν νεφρό της. Ωστόσο, εκείνος ήταν ανένδοτος και συνέχισε να δίνει με αξιοπρέπεια τον καθημερινό αγώνα του, ώσπου στις 4 Δεκεμβρίου του 2018 οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι πρέπει να κάνει ολική νεφρεκτομή!

zeugari 9

Το αποτέλεσμα ήταν να υποβληθεί σε αφαίρεση και των δύο νεφρών και να βιώνει καθημερινά οδυνηρές καταστάσεις επί έξι ολόκληρους μήνες. Όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι πως η ζωή του Γιώργου ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί, δεν έμενε άλλη λύση από τη μεταμόσχευση. Έτσι ο 43χρονος δέχτηκε με πόνο ψυχής την προσφορά της συζύγου του να του χαρίσει τον έναν νεφρό της και, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, το πολυαναμενόμενο χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο.

«Δεν είναι κομμάτι του εαυτού μου ο Γιώργος, είναι ο ίδιος μου ο εαυτός» ανέφερε συγκινημένη η 43χρονη στην εφημερίδα «Πατρίς», προσθέτοντας πως πάνω στο φορείο σκεφτόταν αν θα ξανάβλεπε το επτάχρονο παιδί της. Τελικά η μεταμόσχευση νεφρού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η μετεγχειρητική πορεία της υγείας τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της εξελίσσεται πολύ ομαλά. «Εκείνη τη μέρα ήταν τα δεύτερα γενέθλιά μου» ανέφερε με δάκρυα ευγνωμοσύνης ο Γιώργος, που πλέον απολαμβάνει μια κανονική ζωή στο πλευρό της οικογένειάς του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...