Εννέα αδελφάκια «ζουν» στο Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλεύεται η μητέρα τους

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η οικογενειακή ιστορία με εννέα αδελφάκια τα οποία μένουν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, επειδή η μητέρα τους νοσηλεύεται εκεί. Τα αδελφάκια ηλικίας από 45 ημερών (!) ως 13 ετών περνούν επί δύο εβδομάδες τις ώρες τους στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και του Καραμανδάνειου όπου κοιμούνται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη Πατρών», τα ανήλικα έμειναν ξαφνικά χωρίς τη μητέρα τους, καθώς εκείνη αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί για νοσηλεία.

Όμως, δεν είχε σε ποιον να αφήσει τα παιδιά της, οπότε με εντολή του εισαγγελέα φιλοξενούνται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ τους έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καλές. Την περασμένη εβδομάδα τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα επτά παρέμειναν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Τα αθώα πλασματάκια δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους όσους εργάζονται στα νοσοκομεία της Πάτρας όπου φιλοξενούνται προσωρινά, καθώς διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι στο πλευρό τους προσφέροντάς τους στοργή και αγάπη. Εθελοντές από οργανώσεις για την προστασία των παιδιών καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός της αχαϊκής πόλης έχουν σπεύσει για να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ