Εννέα αδελφάκια «ζουν» στο Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλεύεται η μητέρα τους

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η οικογενειακή ιστορία με εννέα αδελφάκια τα οποία μένουν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, επειδή η μητέρα τους νοσηλεύεται εκεί. Τα αδελφάκια ηλικίας από 45 ημερών (!) ως 13 ετών περνούν επί δύο εβδομάδες τις ώρες τους στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και του Καραμανδάνειου όπου κοιμούνται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη Πατρών», τα ανήλικα έμειναν ξαφνικά χωρίς τη μητέρα τους, καθώς εκείνη αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί για νοσηλεία.

Όμως, δεν είχε σε ποιον να αφήσει τα παιδιά της, οπότε με εντολή του εισαγγελέα φιλοξενούνται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ τους έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καλές. Την περασμένη εβδομάδα τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα επτά παρέμειναν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Τα αθώα πλασματάκια δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους όσους εργάζονται στα νοσοκομεία της Πάτρας όπου φιλοξενούνται προσωρινά, καθώς διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι στο πλευρό τους προσφέροντάς τους στοργή και αγάπη. Εθελοντές από οργανώσεις για την προστασία των παιδιών καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός της αχαϊκής πόλης έχουν σπεύσει για να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...