Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Όλα όσα κατέθεσε γιατρός στη δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά

Ένα φερόμενο ως θύμα σε υπερδιέγερση, έναν φερόμενο ως δράστη σε καταστολή και ένα ταξί με μια «περίεργη» μυρωδιά περιέγραψε στην κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο γιατρός που υποδέχτηκε στο νοσοκομείο τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά αλλά και τον 25χρονο ταξιτζή, λίγο μετά τον βιασμό που φέρεται ότι διέπραξε ο πρώτος σε βάρος του δεύτερου.

«Άκουσα κορναρίσματα και φωνές έξω από το νοσοκομείο και βγήκα κατευθείαν να δω τι συμβαίνει» περιέγραψε, εξηγώντας ότι αντίκρισε «μαινόμενο» τον οδηγό ταξί!

«Δεν θέλω καμία εξέταση»

«Φώναζε “Σώστε το παιδί, σώστε τον, θα σας σκοτώσω»!” είπε ο μάρτυρας. «Πέσαμε πάνω στον ηθοποιό, τον βάλαμε σε φορείο, δεν είχε τις αισθήσεις του, ξαφνικά όμως ξύπνησε στο φορείο και μας έλεγε “Αφήστε με, δεν θέλω καμία εξέταση”…» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στον οδηγό του οχήματος, είπε πως «φώναζε ότι δεν είναι καλά».

«Προσπαθούσαμε να βάλουμε στο φορείο τον ηθοποιό και ο κύριος με το ταξί φώναζε “Τι μου κάνανε οι αλήτες, θα σας σκοτώσω, τι μου βάλανε στον καφέ;”» εξήγησε, επισημαίνοντας τις εναλλαγές στις αντιδράσεις του νεαρού.

«Η επιθετικότητα του οδηγού του ταξί ήταν μεγάλη, ήταν υπερδιεγερτικός, απειλούσε τον ηθοποιό, του έλεγε “Τι μου κάνατε, ρε αλήτες;”. Κάποια στιγμή είχε τραβήξει έξω από το ταξί τον ηθοποιό και του έριξε μια κλοτσιά, ενώ στην αρχή φώναζε “Σώστε το παιδί”» είπε χαρακτηριστικά. «Μετά ήρθε η Αστυνομία και ηρέμησε. Και οι δυο αρνήθηκαν να κάνουν εξετάσεις» συνέχισε ο γιατρός και πρόσθεσε ότι «στα σκαλάκια του νοσοκομείου ο ταξιτζής μού είπε ότι τον βίασαν»!

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στο ταξί, λέγοντας ότι «μύριζε άσχημα πολύ» και επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός ποτηριού με καφέ, το οποίο φωτογράφισε επιδεικνύοντας τη σχετική εικόνα στο δικαστήριο.

«Τι μου ρίξατε στον καφέ;»

«Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πολλές φορές τη φράση «“Τι μου ρίξατε μέσα στον καφέ;”» τόνισε και υποστήριξε ότι είδε έναν αστυνομικό να κλοτσάει ένα αντικείμενο που είχε πέσει από την τσέπη του ηθοποιού – γεγονός που έχει καταθέσει και άλλος μάρτυρας. Ωστόσο στην κατάθεσή του σχολίασε πως «αν θέλεις να κάνεις κάτι σε κάποιον, δεν του ρίχνεις υπερδεγιερτικό»… Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν έλειψαν τα επεισόδια έντασης στο ακροατήριο, με τη μητέρα του Γιώργου Καρκά να υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι άδικα 13 μήνες στη φυλακή.

«Αν δεν είχε κάνει ό,τι έκανε, δεν θα ήταν μέσα» απάντησε ο οδηγός ταξί, με τους συγγενείς του Γιώργου Καρκά να ξεσπούν!

«Άντε μαζέψου, σίχαμα, απατεώνα, αλήτη» άρχισαν να φωνάζουν, ενώ η μητέρα του 25χρονου ζήτησε την προστασία της Αστυνομίας. Πάντως, από τα πυρά δεν γλίτωσε ούτε η έδρα, μετά την απόρριψη του αιτήματος του ηθοποιού για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης λόγω των εορτών. «Αίσχος!» φώναξαν οι υποστηρικτές του Γιώργου Καρκά, κατηγορώντας το δικαστήριο για ομοφοβία! Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Ιανουαρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...