Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Βραζιλιάνος που σακάτεψε συμμορία αλλοδαπών θα χειρουργηθεί στο εξωτερικό

Σοκάρει η ανατριχιαστική φωτογραφία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» και απεικονίζει ανάγλυφα την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία τα μέλη οργανωμένης συμμορίας αλλοδαπών ξυλοκόπησαν έναν ανυπεράσπιστο Βραζιλιάνο τουρίστα στα Εξάρχεια για να του αρπάξουν το κινητό, με το οποίο μιλούσε με συγγενικά του πρόσωπα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο άτυχος 63χρονος A.D. διασκέδαζε με την παρέα του σε μια ταβέρνα στην οδό Βαλτετσίου μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26 Νοεμβρίου, αλλά βγήκε από το μαγαζί για να μιλήσει στο κινητό του. Τότε δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση από μια ομάδα αραβόφωνων, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς έλεος στο κεφάλι και το πρόσωπο. Όταν βγήκαν ανάστατοι από την ταβέρνα οι φίλοι του, ο τουρίστας ήταν πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί με το κινητό του.

Θαμώνες και περίοικοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο Βραζιλιάνο και προσπάθησαν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο, το οποίο, σύμφωνα με μάρτυρες, καθυστέρησε περίπου 40 λεπτά! Ο 63χρονος δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, ώστε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εξαρχείων. Όπως διέγνωσαν οι γιατροί, τα χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο ήταν τόσο βίαια ώστε υπέστη συντριπτικό κάταγμα και τα οστά της μύτης του έχουν κυριολεκτικά θρυμματιστεί!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 63χρονος Βραζιλιάνος αναχώρησε μαζί με την κόρη του για να εισαχθεί σε κλινική αποκατάστασης στο εξωτερικό και να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ρινικό οστό για την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων.

ESR 1112 006 CMYK

Με πάνω από… 200 συλλήψεις

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες της επίθεσης ήταν μεταξύ των 35 Αφρικανών και Ασιατών μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές και ληστείες στο κέντρο της Αθήνας και τα στοιχεία τους δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα. Καθένας από αυτούς έχει περισσότερες από… 200 συλλήψεις, ενώ οι περισσότεροι δηλώνουν «ανήλικα προσφυγόπουλα» ! Σε όλες τις επιθέσεις έχουν επιδείξει υπέρμετρη άσκηση βίας στα θύματα, από τα οποία έχουν αποσπάσει τιμαλφή και χρήματα.

Η προανακριτική διαδικασία για την εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται και αναμένεται νέα διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δραστών 150 ληστειών και κλοπών εις βάρος πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, για τις οποίες σχηματίζεται συμπληρωματική δικογραφία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...