Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Τι δώρα φέρνει ο Αϊ-Βασίλης για κάθε ζώδιο!

Ψάχνετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για το ταίρι σας ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Δεν χρειάζεται να του χαρίσετε τον ουρανό με τ’ άστρα, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές της Κέλι Φοξ που είναι ειδική να… «διαβάζει» τα άστρα.

Η διάσημη Αυστραλή αστρολόγος, την οποία συμβουλεύονται σταρ του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σύμφωνα με την «Daily Mail», παρουσίασε το ιδανικό δώρο για τις επερχόμενες γιορτές, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους. Η Φοξ, αφού αποκαλύψει το δώρο, σπεύδει η ίδια να δικαιολογήσει την επιλογή της.

ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα: Συνδρομή σε χλιδάτο γυμναστήριο. «Είναι ανταγωνιστική και θα μπορεί να κάψει την παραπανίσια ενέργεια και να περηφανεύεται για το κορμί της» εξηγεί η Φοξ.

Άντρας: Κάμερα GoPro. «Όχι μόνο έχει ανάγκη να είναι συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά του αρέσει να καυχιέται. Με την GoPro θα απαθανατίσει ό,τι τολμηρό κάνει για να το δείχνει».

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα: Τσάντα οίκου μόδας. «Η Ταυρίνα μπορεί να μην ξοδεύει χρήματα σε αξεσουάρ μάρκας, αλλά πάντα ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πρόκειται να σου κοστίσει».

Άντρας: Ρομποτική σκούπα. «Ο Ταύρος θέλει να κάνει μόνο όσα είναι απαραίτητο και αν κάποιος άλλος ή ένα μηχάνημα μπορεί να κάνει τη δουλειά, τόσο το καλύτερο».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γυναίκα: Smart watch. «Θέλει να μαθαίνει τα πάντα, οπότε όταν είναι μακριά από το κινητό της, χάρη στο smart watch θα βλέπει ποιος της έστειλε μήνυμα, e-mail ή πόσταρε, οπουδήποτε και αν είναι».

Άντρας: Tablet. «Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να μη χάνει ποτέ τίποτα από όσα συμβαίνουν… Μπορεί να το μεταφέρει εύκολα και να μαθαίνει τα τελευταία νέα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα: Κάρτα δώρου για το Etsy. «Η συναισθηματική γυναίκα Καρκίνος λατρεύει οτιδήποτε είναι χειροποίητο, οπότε είναι ιδανική μια κάρτα δώρου για την ιστοσελίδα Etsy (που ειδικεύεται στην πώληση χειροποίητων ή vintage αντικειμένων)».

Άντρας: Smart τηλεόραση. «Λατρεύει να μένει στο σπίτι και κουράζεται όταν πηγαίνει στα σπίτια φίλων για να κάνει μαραθωνίους παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών».

ΛΕΩΝ

Γυναίκα: iPhone 11 Pro. «Όταν βγάζει selfies, ο κόσμος θα τη ρωτήσει αν είναι το IPhone 11 Pro, και δεν υπάρχει τιμή για να εξαγοραστεί τέτοιο είδος προσοχής προς τη γυναίκα Λέων».

shutterstock 1515734231

Άντρας: Φορητά ηχεία. «Το να γεμίσει τον κόσμο με μουσική από υψηλής ποιότητας ηχεία είναι ο τρόπος με τον οποίον ο Λέων φέρνει το πάρτι οπουδήποτε κι αν πάει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα: Σετ για μανικιούρ. «Προσέχει τις λεπτομέρειες και έχει επίγνωση κάθε λεπτομέρειας στην εμφάνισή της».

Άντρας: Tracker δραστηριοτήτων. «Νοιάζεται ιδιαίτερα για την υγεία, θα βρεθεί στο στοιχείο του με ένα έξυπνο gadget που καταγράφει τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φόρμα του».

ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Μια ημέρα σε spa μαζί. «Της αρέσουν τα όμορφα πράγματα, η περιποίηση και να έχει την προσοχή του συντρόφου της».

Άντρας: Ρούχα από Κασμίρ. «Ένα πουλόβερ από Κασμίρ θα τον κάνει να φαίνεται στιλάτος και θα αποτελεί πρόσκληση για αγκαλιές».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα: Άρωμα. «Ένα άρωμα που δημιουργεί χαρακτηριστική εντύπωση, χωρίς να χρειάζεται να πει ούτε μια λέξη αυτός που το φορά, είναι τέλειο για τη Σκορπίνα που λατρεύει να σαγηνεύει».

Άντρας: Κολόνια ή aftershave. «Κάτι δυνατό και σέξι, αλλά όχι συνηθισμένο, καθώς στον άντρα Σκορπιό αρέσει να είναι απόμακρος και να νιώθει μοναδικός».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Αεροπορικά εισιτήρια. «Προτιμά τις εμπειρίες από τα αντικείμενα και αγαπά τα ταξίδια στο εξωτερικό».

Άντρας: Εισιτήρια για εκδηλώσεις. «Δεν του αρέσουν τα αντικείμενα για δώρα. Προτιμά κυρίως εισιτήρια για αθλητικούς αγώνες και εκδηλώσεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα: Χρήματα. «Είναι ρεαλίστρια, όχι ρομαντική. Και οι δυο θα αποφύγετε προβλήματα, αν απλά της δώσετε χρήματα για να αγοράσει αυτό που θέλει».

ευρώ

Άντρας: Κλασικό ρολόι. «Τίποτε άλλο δεν αποπνέει επιτυχία όσο ένα κλασικό ρολόι και επιπλέον θα μπορεί να είναι τυπικός στα ραντεβού του, όπως λατρεύει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα: Εικονικοί οικιακοί βοηθοί. «Δεν την ενδιαφέρει αν πρόκειται για τεχνητή νοημοσύνη ή για άνθρωπο, αρκεί να έχει τη βοήθεια όποτε τη θέλει, όπως κάνει η Amazon Alexa».

Άντρας: Κράνος εικονικής πραγματικότητας. «Ο ιδεαλιστής Υδροχόος θέλει να πάρει τον κόσμο και να του δώσει το σχήμα που εκείνος επιθυμεί».

ΙΧΘΥΕΣ

Γυναίκα: Vintage φωτογραφική μηχανή. «Μπορούν να ανακαλύπτουν την ομορφιά, αλλά κανένα smartphone δεν μπορεί να την απαθανατίσει όσο μια Polaroid».

shutterstock 366653684

Άντρας: Ακουστικά που απομονώνουν τον θόρυβο. «Οι τρυφεροί και ευαίσθητοι Ιχθύες έχουν δύο αγάπες: να κρύβονται από τον κόσμο και τη μουσική».

{{-PCOUNT-}}42{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...