Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Τι υποστηρίζει η 24χρονη Γεωργιανή για το νεογέννητο στην Καλαμάτα!

Ότι εναπόθεσε το μόλις λίγων ημερών βρέφος της πάνω στον κάδο απορριμάτων με την ελπίδα να το δουν περαστικοί και να το πάρουν υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας η 24χρονη Γεωργιανή μητέρα που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου πέταξε το άτυχο αγοράκι στα σκουπίδια.

Στη μαραθώνια απολογία της η νεαρή κατηγορουμένη αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήθελε να κάνει κακό στο μωρό της και υποστήριξε πως άφησε τη σακούλα στην οποία είχε βάλει το βρέφος στο καπάκι του κάδου, παραμένοντας μάλιστα στο σημείο για λίγη ώρα προτού πάρει τελικά την απόφαση να απομακρυνθεί.

Η ίδια φέρεται ότι περιέγραψε το χρονικό της εγκυμοσύνης αλλά και την αδιαφορία του πατέρα του παιδιού, που την οδήγησε σε απόγνωση. Όπως φέρεται ότι είπε η ίδια, ήταν ήδη 5 μηνών όταν αντιλήφθηκε πως ήταν έγκυος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να διακόψει την κύηση, ενώ εξήγησε πως η ίδια δεν είχε τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά ένα παιδί.

H MANA 12
Η 24χρονη Γεωργιανή

Διχογνωμία

Η χειμαρρώδης απολογία της 24χρονης έφερε διχογνωμία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα αναφορικά με το αν η νεαρή κατηγορουμένη έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενη ή όχι, ενώ τον τελευταίο λόγο για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή της θα έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που θα συνεδριάσει τις ερχόμενες ημέρες.

Μέχρι τότε η 24χρονη θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε φιλικό της σπίτι στην Καλαμάτα. Την ίδια ώρα, τη φροντίδα του άτυχου βρέφους, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και με απόφαση εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Μητέρα, αναμένεται να ζητήσει να αναλάβει η γιαγιά του, που, μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν, αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας από τη Γεωργία για να σταθεί στο πλευρό της κόρης και του εγγονού της.

«Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα το αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας» είπαν χαρακτηριστικά οι γονείς της.
Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να κληθεί για κατάθεση και ο πατέρας του μωρού, ενώ εντύπωση προκαλεί και η αποκάλυψη πως η 24χρονη πριν εγκαταλείψει το μωρό στον κάδο είχε πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...