Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Λύγισε ο Ανδρέας! Δεν άντεξε τον χαμό του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου

Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού του και σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου την περασμένη Δευτέρα, ο οποίος στην κηδεία φαινόταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος, σαν σκιά του εαυτού του, δεν άντεξε τελικά το βάρος της θλίψης και της απώλειας και λύγισε…

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο οργανισμός του τον πρόδωσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, ξημερώματα Σαββάτου, γύρω στις 06.30. Εκεί διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται ακόμα, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του ο μοναχογιός του Στέργιος μαζί με άλλους δικούς του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων η πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου.

f2 SOFIA VOSOY
Η Σοφία Βόσσου

Ιατρικό ανακοινωθέν

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό γέμισε τρόμο, αγωνία και ανησυχία τους οικείους του παρουσιαστή, καθώς φοβήθηκαν τα χειρότερα, αφού η κατάσταση της υγείας του αρχικά παρέπεμπε σε έμφραγμα.

Ευτυχώς, οι φόβοι τους δεν βγήκαν αληθινοί και το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο ανέφερε: «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σήμερα 4/1/2020, περί τις 06.30, στο ΤΕΠ του Ν. “Ιπποκράτειο” Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση».

To νοσοκομείο σημείωσε επίσης πως θα ακολουθoύσε νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου, πράγμα που έγινε, και το νεότερο ανακοινωθέν, την Κυριακή, ήρθε σαφώς πιο αισιόδοξο: «Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο».

Βελτίωση

Τις αισιόδοξες εξελίξεις στο θέμα της υγείας του Ανδρέα επιβεβαίωσε και η Σοφία Βόσσου μιλώντας στην «Espresso» χθες το μεσημέρι, λίγο μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε, η κατάσταση της υγείας του εμφανίζει βελτίωση και ο παρουσιαστής αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

«Ο Ανδρέας είναι πολύ καλά. Αποσωληνώθηκε. Συνήλθε από την καταστολή. Είναι καλύτερα ψυχολογικά, μιλάει. Θα μείνει στην Εντατική λίγο ακόμη, κυρίως για τη λοίμωξη του αναπνευστικού, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να ρυθμίσουν όποια προβλήματα προκάλεσε η σοβαρή λοίμωξη που έπαθε. Γιατί, εξαιτίας αυτής της λοίμωξης, η οποία είναι σοβαρή, είχε απορρυθμιστεί ολόκληρος ο οργανισμός του και γι’ αυτό αρχικά υπήρξαν φόβοι για έμφραγμα. Και, επειδή είναι ριψοκίνδυνο με τη λοίμωξη να μεταφερθεί σε θάλαμο, μήπως κάνει πυρετό και υπάρξουν επιπλοκές, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μείνει για λίγο ακόμη στην Εντατική. Για σήμερα μπορεί και για αύριο. Έφυγα πολύ χαρούμενη που τον είδα καλύτερα» μας αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Χθες το απόγευμα το νοσοκομείο εξέδωσε και νέο ανακοινωθέν, που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Σοφίας Βόσσου, αναφέροντας πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με το προχθεσινό ανακοινωθέν, δηλαδή ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής παραμένει στη ΜΕΘ χωρίς μηχανική υποστήριξη, με την υγεία του να παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με την Κυριακή. Να του ευχηθούμε περαστικά και σιδερένιος!

f3 MIKROYTSIKOS
Ο Θάνος Μικρούτσικος

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...