Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

12χρονη kickboxer έβγαλε νοκ άουτ Αλγερινό «κτήνος»!

Λάθος στόχο διάλεξε ένας αδίστακτος Αλγερινός, που επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι έξω από το σπίτι του στο Πέραμα και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της!

Η 12χρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου είναι κάτοχος πανελλήνιων τίτλων στις… πολεμικές τέχνες και τον εξουδετέρωσε αστραπιαία, με ένα λάκτισμα στο κεφάλι και δύο κροσέ! Ο αλλοδαπός δεν φανταζόταν τι τον περίμενε όταν έβαλε στόχο την έφηβη, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με το λεωφορείο, με οδηγό τον πατέρα της, ο οποίος αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και δεν τον άφησε από τα μάτια του.

Μόλις η 12χρονη αποβιβάστηκε, ο Αλγερινός την ακολούθησε και βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνη στον δρόμο. Τότε, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η ανήλικη, την πλησίασε με πρόσχημα ότι έχει χαθεί και της ζήτησε να τον βοηθήσει ώστε να κατευθυνθεί στην Καλλιθέα!

Το κορίτσι στράφηκε για να φύγει, αλλά ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και προσπάθησε να χειρονομήσει σε βάρος του, χωρίς να φαντάζεται ότι η μικρούλα έχει τρία χρυσά μετάλλια στο wushu sanda -γνωστό ως κινεζικό kick boxing- και ένα ασημένιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της κατηγορίας της, ενώ είναι και αθλήτρια του ΜΜΑ! Σίγουρα όμως θα μετάνιωσε πικρά που την παρενόχλησε όταν η 12χρονη Ιωάννα αντέδρασε αστραπιαία, όπως έχει εκπαιδευτεί, και τον «ξάπλωσε» στο έδαφος!

Η 12χρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μίλησε στην «Espresso» για την περιπέτεια που έζησε.

«Όταν με άγγιξε στο στήθος, αιφνιδιάστηκα και του έριξα μια κλοτσιά στο κεφάλι και δύο χτυπήματα με το χέρι. Ζαλίστηκε και έπεσε σε ένα αμάξι. Έβαλα τις φωνές, βγήκε η μαμά από το σπίτι, και τον είδαμε να τρέχει με αίματα. Αν ήταν άλλο κοριτσάκι, δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί. Η μάνα μου ήταν σε κατάσταση σοκ! Έπειτα από αυτό νιώθω πιο δυνατή. Σίγουρη για τον εαυτό μου».

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΜΑ2

Σύλληψη

Ο αλλοδαπός διέφυγε αιμόφυρτος, ενώ η 12χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με τη μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος. Ο πατέρας της, που είχε δει τον δράστη να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της γραμμής Πέραμα – Πειραιάς, τον περιέγραψε και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Όπως προέκυψε, είναι σεσημασμένος ως μέλος σπείρας Αλγερινομαροκινών, οι οποίοι έχουν διαπράξει βίαιες επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, όπως και διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα.

«Τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής μέτρησαν πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει. Καθένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό, μη εκπαιδευμένο κορίτσι…» επισημαίνει στην «Espresso» ο προπονητής της Απόστολος Αποστολίδης και εφιστά την προσοχή γονέων και κηδεμόνων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...