Ο… βασιλιάς των γραμμοφώνων Νίκος Ράππος

Πόλος έλξης ντόπιων και τουριστών έχει γίνει το μουσείο του Νίκου Ράππου στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου, όπου εκτίθενται σπάνια γραμμόφωνα περασμένων δεκαετιών!

Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του έπειτα από πολλά χρόνια στην Αυστραλία ο Έλληνας συλλέκτης έφερε μαζί του δεκάδες σπάνια αντικείμενα.

Εκτός από τα συλλεκτικά γραμμόφωνα που συγκέντρωσε με πολύ κόπο ο κ. Ράππος, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τη σημαντική συλλογή του με δίσκους βινυλίου, πολλοί εκ των οποίων ανάγονται στο τέλος της δεκαετίας του 1890, καθώς επίσης τα παντός είδους κουζινικά σκεύη αλλοτινών εποχών!

Όπως δήλωσε ο δημιουργός του μουσείου, αρκεί κάποιος να κλείσει ραντεβού, αν θέλει να ανοιχτεί μπροστά του ένας θαυμαστός κόσμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της