Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πώς τα κτήνη βίασαν, βασάνισαν και πέταξαν ζωντανή την Ελένη Τοπαλούδη

Το κουβάρι της φρίκης για τη νεαρή φοιτήτρια που βιάστηκε, βασανίστηκε και πετάχτηκε στη θάλασσα βαριά τραυματισμένη αλλά ζωντανή, χάνοντας τελικά τη ζωή της από πνιγμό, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, άρχισε να ξετυλίγεται στις 28 Νοεμβρίου 2018.

Ένα ζευγάρι διέκρινε να επιπλέει στην παραλία Φώκια στη Ρόδο ένα γυναικείο σώμα, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε ανήκε στην Ελένη Τοπαλούδη, φοιτήτρια στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το τατουάζ που έφερε στο πόδι οδήγησε στην ταυτοποίησή της, ενώ οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν αρχικά στον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να παίρνει την άτυχη κοπέλα από το σπίτι της το βράδυ της δολοφονίας της.

Φ3 3
Αστυνομικοί ανασύρουν το πτώμα

Η κατάθεσή του οδήγησε στον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο, σύμφωνα με το βούλευμα, τέλεσε από κοινού τα εγκλήματα του ομαδικού βιασμού και της ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι δύο κατηγορούμενοι, «έχοντας προαποφασίσει να τελέσουν από κοινού το αδίκημα του βιασμού εναντίον της» κατόπιν ηλεκτρονικής συνεννόησης μαζί της, «μετέβησαν στην οικία της, η οποία ευρίσκετο στην πόλη της Ρόδου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, με όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του δεύτερου κατηγορουμένου, παρέλαβαν την παθούσα και μετέβησαν στην εξοχική κατοικία των γονέων του δεύτερου κατηγορουμένου στην περιοχή των Πεύκων Λίνδου».

SOS ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΗΓΗ 1

Εκεί η άτυχη κοπέλα φέρεται ότι αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις τους, ωστόσο, προκειμένου να έρθουν σε συνουσία μαζί της, οι δράστες την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια τη βίασαν.

φ2 SOS ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΗΓΗ 4
Αίματα στο σπίτι της φρίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η Τοπαλούδη «ανακτώντας μετά από λίγο τις αισθήσεις της, δήλωσε στους κατηγορουμένους την πρόθεσή της να τους καταγγείλει στην Αστυνομία, πυροδοτώντας έτσι τον θυμό τους και παράλληλα την ανησυχία τους ότι θα συλληφθούν και θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για την ανωτέρω συμπεριφορά τους. Εν όψει αυτής της δυσάρεστης για εκείνους προοπτικής, οι κατηγορούμενοι προέβησαν τότε σε στάθμιση των δεδομένων και αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας».

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στην απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στον όρμο Φώκια, όπου μετέφεραν τη βαριά τραυματισμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση φοιτήτρια προκειμένου να της κλείσουν το στόμα για πάντα…

«Εκεί οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δύο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έρριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μ. στη θάλασσα» αναφέρει το βούλευμα.

φ4 3
Το φορτηγάκι του Έλληνα δράστη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...