Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αναβιώνει στο εφετείο το φονικό του 2016 στο Κορωπί

Το καθεστώς φόβου και τα καθημερινά μαρτύρια που βίωνε η 35χρονη Θεοδώρα Πασπαλά από την 26χρονη τότε ερωμένη του συζύγου της, η οποία έμελλε να της πάρει τη ζωή με πέντε μαχαιριές μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της τον Αύγουστο του 2016 στο Κορωπί, περιέγραψαν χθες στις καταθέσεις τους στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η αδελφική φίλη και ο γαμπρός του θύματος.

«Δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» τόνισε η φίλη του θύματος, εξηγώντας πως η κατηγορούμενη την παρακολουθούσε διαρκώς, με αποτέλεσμα να φοβάται για τη ζωή της, αλλά κυρίως για τη ζωή των παιδιών της. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, η άτυχη γυναίκα ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της, αλλά δεν πρόλαβε…

IMG 4841
Η 29χρονη φόνισσα μεταφέρεται στο δικαστήριο

Μεταφέροντας τα λόγια των δύο ανήλικων παιδιών της Θεοδώρας Πασπαλά, που ήταν παρόντα στη σκηνή της άγριας δολοφονίας της μητέρας τους, τόνισε πως της είπαν ότι τα ίδια άρπαξαν το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης και το πέταξαν. «Το μόνο που ήθελε ήταν να μην τη σχολιάζει ο κόσμος και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους» ανέφερε η μάρτυρας.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του γαμπρού του θύματος για τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας. «Μας πήρε το παιδί τηλέφωνο και μας είπε να πάμε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας γιατί “η γκόμενα του μπαμπά χτύπησε τη μαμά”…» ανέφερε ο μάρτυρας, προσθέτοντας ότι το παιδί είχε αμυχή στο πόδι του, που προφανώς έγινε κατά την προσπάθειά του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

IMG 4754
Το μοιραίο σπίτι όπου έγινε το φονικό

Το μαχαίρι

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την κατηγορουμένη, ενώ, όπως υποστήριξε, την ημέρα του εγκλήματος η 29χρονη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος».

Αναφερόμενος στον σύζυγο του άτυχου θύματος, που «έπαιζε σε διπλό ταμπλό», τόνισε ότι του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει τη θέση του με τις δύο γυναίκες, αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες. Μάλιστα, περιγράφοντας τη νοσηρή κατάσταση που βίωνε η αδελφή της συζύγου του, ο μάρτυρας κατέθεσε πως την είχε ακούσει να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της, ενώ δεχόταν και ανώνυμα τηλεφωνήματα.

η νεκρη 2
Η άτυχη Θεοδώρα Πασπαλά

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε επίθεση που είχε δεχτεί παλαιότερα το θύμα από την κατηγορούμενη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του άνδρα που αποτέλεσε το μήλον της Έριδος για τις δυο τους. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει ο άπιστος σύζυγος στην κατάθεση που θα δώσει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

IMG 4918
Η «πέτρα του σκανδάλου» με χειροπέδες

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...