Παρασκευή, 21 Μαρτίου, 2025

Είχαν όλοι κάτι να πουν

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθησαν στην επίσημη πρεμιέρα...

«Φουντώνει» ο έρωτας της Ανδριολάτου με τον επιχειρηματία Μπάμπη Τσαούσογλου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σχέση ανάμεσα στην Κλέλια...

«Grand Hotel»: Ο Νικόλας θυμώνει με όλους όσοι του έκρυβαν ότι είναι...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Ο Νικόλας μαθαίνει με...

Με τηλεοπτική επιθεώρηση ο Σεφερλής στον Σκάι!

Το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή με τον Σκάι λήγει...

Παιδάκι 2,5 ετών κατάπιε ένα μαγνητάκι ψυγείου

Την προσοχή των γονιών επέστησε ο Βολιώτης παιδίατρος Γιώργος Χαρίτος, με αφορμή ένα περιστατικό με παιδί δυόμισι χρόνων, το οποίο κατάπιε ένα… μαγνητάκι ψυγείου!

Όπως ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, το παιδί ξέφυγε από την επιτήρηση των γονιών του, βρήκε το μαγνητάκι πεσμένο στο πάτωμα και το κατάπιε, με αποτέλεσμα να σφηνώσει στον οισοφάγο του! Φυσικά επικράτησε πανικός, με τους γονείς του μικρού να τρέχουν στο ιατρείο του κ. Χαρίτου, ο οποίος αφαίρεσε ενδοσκοπικά το ξένο σώμα.

Το τυχερό μέσα στην ατυχία του νήπιο είναι πλέον καλά στην υγεία του, όμως θα πάρει πολύ καιρό στους δικούς τους να ξεπεράσουν το σοκ: «Το παιδί παρακολουθείται από τη γέννησή του στο ιατρείο μας, είναι από τα πλέον προχωρημένα ψυχοσωματικά παιδιά του ιατρείου. Οι γονείς είναι δύο άριστοι και προσεκτικοί άνθρωποι. Τελικό (αβίαστο) συμπέρασμα: Δεν μπορείς ποτέ ολοκληρωτικά να εμπιστευτείς ακόμη και το εξυπνότερο παιδί, γιατί απλά είναι… παιδί» είναι η τελευταία συμβουλή του παιδιάτρου προς τους γονείς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: «Deal» με 300.000€ & ένα σπίτι

«Μύλος» χθες στη δίκη της πρώτης συζύγου του Απόστολου...

Το βίντεο του Κακοσαίου έριξε το TikTok

Το video clip του Γιώργου Κακοσαίου για το καινούργιο...

Υπόκλιση του Καραμανλή στον «Στρατηγό» και στο «Πουλί»

Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τη μνήμη του «Στρατηγού των...