Ισόβια (ξανά) στους δύο killers που στραγγάλισαν την οδοντίατρο έξω από μονή

Δίχως να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά καταδικάστηκαν σε ισόβια και από το Εφετείο Λαμίας οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της οδοντιάτρου Ελευθερίας Ραμνιώτη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, δηλαδή με την ίδια ποινή που τους είχε επιβάλει πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς που εκδίκασε την υπόθεση το 2013.

Για τη δολοφονία της άτυχης 62χρονης, τη στιγμή που έφευγε από το Μοναστήρι της Παναγίας της Αντίνιτσας τον Ιούλιο του 2011, κατηγορήθηκαν ένας 58χρονος από το Αίγιο, που εκείνη την εποχή ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, και ένας 31χρονος από τα Τρίκαλα. Η οδοντίατρος επισκεπτόταν συχνά τη συγκεκριμένη μονή και μάλιστα είχε περάσει τη νύχτα πριν από τη δολοφονία της στο μοναστήρι, όπου είχαν διανυκτερεύσει και οι δράστες!

Σε δασική περιοχή

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το παραπεμπτικό βούλευμα ανέφερε ότι ο 58χρονος και ο 31χρονος στραγγάλισαν την Ελευθερία Ραμνιώτη λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη μονή, όπου φέρεται ότι γνωρίστηκαν.

Κατά την κρίση των δικαστών οι δύο δράστες μετέφεραν το άψυχο σώμα της 62χρονης σε δασική περιοχή για να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του μέσα στην πυκνή βλάστηση, ενώ σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας πήραν το κινητό της και έστειλαν από αυτό στην κόρη της γραπτό μήνυμα το οποίο ανέφερε ότι δήθεν η μητέρα της θα απουσίαζε για λίγες ημέρες από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε έναν χρόνο μετά, οπότε συνελήφθη ο 31χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την οδοντίατρο τη δολοφόνησε ο 58χρονος για να τη ληστέψει. Συγγενείς του θύματος, όμως, είπαν πως η άτυχη γυναίκα δεν είχε μαζί της πολλά χρήματα ή κοσμήματα αξίας για να αρπάξουν, οπότε ενδέχεται να είδε κάτι όσο βρισκόταν στο μοναστήρι και θέλησαν να της κλείσουν το στόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...