Ιερόσυλοι διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο σε ξωκλήσι στο Μαρτίνο, αλλά βρήκαν μέσα μόνο αέρα κοπανιστό

Άπρακτοι εγκατέλειψαν οι ιερόσυλοι την προσπάθεια να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται μέσα στο ξωκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρτίνο, στον δρόμο για τη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Οι άγνωστοι «ποντικοί» παραβίασαν την πόρτα του μικρού ναού και, στη συνέχεια, έκοψαν με τροχό την πόρτα του χρηματοκιβωτίου, το οποίο ήταν πακτωμένο και προστατευόταν από στρώση τσιμέντου, ελπίζοντας να πιάσουν την καλή. Όταν, όμως, κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του χρηματοκιβωτίου, διαπίστωσαν πως ο θησαυρός ήταν άνθρακες, καθώς μέσα σε αυτό δεν υπήρχε απολύτως τίποτα!

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που διαρρήκτες έφυγαν με άδεια χέρια από το συγκεκριμένο ξωκλήσι, καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν επιχειρήσει ανεπιτυχώς άλλες τρεις φορές να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ναού, πατέρα Ανδρέα, οι δράστες είχαν αποκλειστικό στόχο τα χρήματα που πίστευαν ότι θα βρίσκονται πίσω από τόσο ατσάλι. Ωστόσο, στο τέλος αναγκάστηκαν να πληρώσουν και από πάνω για τους τροχούς που… έλιωσαν στην προσπάθειά τους να ανοίξουν το βαρύ αντικείμενο!

f3 troxos ekklisia
Διαλυμένο το χρηματοκιβώτιο μέσα στο ξωκλήσι

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ