Τέταρτο «όχι» για χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου και το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση πολυήμερης άδειας, που θα του επέτρεπε να επισκεφθεί το σπίτι του στην Αττική.

Με το υπ’ αριθμόν 10/2020 βούλευμα, οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, ο οποίος είχε προσφύγει στο συμβούλιο μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών Κασσαβέτειας. Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής είχε υποβάλει αίτηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν από την εορταστική περίοδο, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών.

Ωστόσο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης είχε απορρίψει τότε το αίτημά του, παραπέμποντας το ζήτημα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο το απέρριψε εκ νέου.

Αυτό ήταν το τέταρτο κατά σειρά «όχι» που εισέπραξε ο Δημήτρης Κουφοντίνας από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματά του, για χορήγηση άδειας από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβετείας, όπου κρατείται από τον Αύγουστο του 2018.

Πριν από την απόρριψη των αιτημάτων του, ο πολυϊσοβίτης είχε πάρει έξι άδειες από τον Νοέμβριο του 2017, προκαλώντας κάθε φορά την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων αλλά και των πρεσβειών των χωρών, πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ