Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τώρα έγινε η...

Αυστηρή κριτική άσκησε στην Ελένη Μενεγάκη γνωστός κύριος της...

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκάλυψε αν είναι...

Η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «[email protected]»...

Μαχητής ο Στηβ Κακέτσης – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Στηβ Κακέτσης απέδειξε πως είναι μαχητής καθώς μετά...

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη «σπάει» τη σιωπή του – Η ζωή...

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης «σπάει» τη σιωπή...

Ο Mr. Jumbo σε ρόλο «προστάτη» των εργαζομένων

Εριστικός και ειρωνικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής της αλυσίδας Jumbo Απόστολος Βακάκης μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η απόφαση της εταιρίας να λειτουργούν όλες τις Κυριακές του έτους τα καταστήματά της σε Κατερίνη και Πρέβεζα.

Από το βήμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας ο κ. Βακάκης θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως… προστάτη των εργαζομένων, τονίζοντας ότι η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές γίνεται για λόγους… καταπολέμησης της ανεργίας και κάλυψης των αναγκών των καταναλωτών! Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν είναι τα Jumbo εκείνα που πρωτοστατούν για να λειτουργούν τα μαγαζιά τις Κυριακές.

«Αν είχα την πολυτέλεια, θα πρότεινα να μη δουλεύουμε ούτε τις Δευτέρες ούτε τις Τετάρτες» είπε με ειρωνικό ύφος ο κ. Βακάκης. Ο πρόεδρος της αλυσίδας προανήγγειλε τη λειτουργία των καταστημάτων Jumbo τις Κυριακές, σε όποιες περιοχές αυτό επιτρέπεται βάσει νόμων, υπουργικών αποφάσεων και αποφάσεων αντιπεριφερειαρχών.

Χρήση

Δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις για το πόσα και ποια καταστήματα της αλυσίδας θα ανοίγουν τις Κυριακές, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι θα κάνει χρήση της πρόσφατης απόφασης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη για το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, ανοίγοντας το κατάστημα όλες τις Κυριακές από Μάιο ως Οκτώβριο.

Όσον αφορά την απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων σε Πρέβεζα και Κατερίνη, υπογράμμισε ότι ο θόρυβος προκλήθηκε όταν η Jumbo ανακοίνωσε την πρόθεσή της την ίδια στιγμή που ο τοπικός ανταγωνισμός λειτουργούσε ανενόχλητος σε επταήμερη βάση. Δεν παρέλειψε, επίσης, να αφήσει αιχμές κατά της Σκλαβενίτης (δεν ανοίγει τις Κυριακές), λέγοντας ότι «ορισμένοι κάνουν marketing και θέλουν να δείξουν ότι είναι υπέρ των εργαζομένων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος.Ο ισχυρός...

«Σασμός»: Αυτός είναι ο λόγος που η σειρά δεν θα προβληθεί απόψε και αύριο Παρασκευή

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί τηλεθεατές της...

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα

Παιδιά ακροβατούν σε περβάζια λίγων εκατοστών με κίνδυνο να...

Έλενα Γκρέκου: «Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου»

Η Έλενα Γκρέκου με αφορμή την αποχώρησή της από...

Με αποκαλυπτική εμφάνιση 48χρονη Ελληνίδα ηθοποιός σε έξοδό της με τον 31χρονο σύντροφό της

Είναι ταλαντούχα, όμορφη και ο χρόνος είναι φίλος της!...