Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Μπάμπης Τσιανάκας: «Ο Νικόλας είναι θύμα αρπαγής»!

Σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του 20χρονου αεροσυνοδού Νικόλα Θεοδωρίδη, που αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου, υποστηρίζει ότι υπάρχουν ο δικηγόρος της οικογένειας.

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Όπως αποκαλύπτει, έχει κατατεθεί μήνυση για αρπαγή του νεαρού, ο οποίος είχε δώσει τελευταία φορά σημεία ζωής στην πόλη Ααλμποργκ της Δανίας. Τα κομμάτια του παζλ ίσως κολλήσουν από την άρση απορρήτου του φορητού υπολογιστή του Νικόλα, που κατάφερε να πετύχει ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιανάκας.

«Με νέα αίτηση που κάναμε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών καταφέραμε την άρση απορρήτου του φορητού υπολογιστή του Νικόλα. Λίγες ημέρες πριν έγινε η άρση του κινητού του, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο. Ο υπολογιστής θα διερευνηθεί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έπειτα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σημαντικό στοιχείο στις έρευνες είναι οι συνομιλίες του Νικόλα στον υπολογιστή του σε εφαρμογές όπως viber, whats up και σε εφαρμογή μηνυμάτων που χρησιμοποιούσε μέσα από παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζε αρκετές ώρες της ημέρας» αναφέρει στην «Espresso» ο δικηγόρος.

Ο πατέρας του αγνοουμένου Ντίνος Θεοδωρίδης και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτιμούν ότι ο Νικόλας έχει πέσει θύμα παραθρησκευτικής οργάνωσης ή ότι κρατείται «όμηρος» σε κάποιο κοινόβιο της Σκανδιναβίας. Ακόμη ένα στοιχείο περιπλέκει περισσότερο το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή του. «Έχουμε σοβαρές ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες κατά του Νίκου. Ο νεαρός, όταν πέταξε αεροπορικώς από το Μιλάνο στο Ααλμποργκ, είχε βγάλει ένα εισιτήριο χωρίς ημερομηνία επιστροφής. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Δανίας, έβγαλε εισιτήριο επιστροφής μέσα σε μόλις δύο ώρες! Εικάζουμε ότι κάτι είδε, κάτι δεν του άρεσε και ήθελε να φύγει την επόμενη μέρα. Ίσως κάποιος τον κράτησε παρά τη θέλησή του» λέει στην «Espresso» ο Μπάμπης Τσιανάκας.

Η οικογένεια του Νικόλα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις Αρχές της Δανίας, θεωρώντας ότι έχουν ελαχιστοποιήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού τους. Την ίδια ώρα, στη Δανία βρίσκεται ο Γιώργος Τσούκαλης, που ερευνά εξονυχιστικά με τη συνδρομή Δανού ντετέκτιβ μήπως ο Νικόλας εντοπίστηκε σε κάποιο από τα bars της πόλης, ενώ συνεχίζει τις έρευνες σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις στη χώρα. Όπως ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, σύμφωνα με την αστυνομία της Δανίας, η εξαφάνιση ενός 25χρονου Λιθουανού στο Ααλμποργκ στις 9 Ιανουαρίου δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση του Νικόλα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...