Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα τρίποντα της Έλλης και της κόρης του Φασούλα

Η σέξι τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα των επώνυμων κοριτσιών της showbiz με τον Πρωτέα Βούλας.

Σουτ, άμυνα… man to man, μπασίματα και καλάθια με το… τσουβάλι για τα κορίτσια της showbiz.

Επώνυμες κυρίες στάθηκαν απέναντι στις μπασκετμπολίστριες του Πρωτέα Βούλας κι ένωσαν τις δυνάμεις τους -μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό WIN Hellas- για καλό σκοπό, αφού το φιλικό μίνι τουρνουά που διεξήχθη στο κλειστό «Γ. Γεννηματάς» είχε ως στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών. Δεν ξέρουμε αν… φταίει η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, όμως η Ελλη Κοκκίνου έχει αποκτήσει «αέρα» μπασκετμπολίστριας κι αυτό φάνηκε στο παρκέ.

Το στιλ της στο σουτ θυμίζει επαγγελματία αθλήτρια και κάτι μας λέει ότι ο σύντροφός της έχει βάλει το χεράκι του στη βελτίωσή της. Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που έδινε οδηγίες στις συμπαίκτριές της για την ανάπτυξη της επίθεσης.

Αλλο κρυφό ταλέντο; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία όχι μόνο γνωρίζει την τεχνική του μπασίματος με στόχο το καλάθι, αλλά απέδειξε ότι έκτος από επιθετική, μπορεί να γίνει και «βράχος» στην άμυνα. Η Σόφη Πασχάλη μάλιστα τα βρήκε σκούρα με την τραγουδίστρια, η οποία την έπαιξε… man to man και δεν την άφησε να βρει χώρο προς την μπασκέτα. Αυτή που μπήκε βέβαια στο γήπεδο με την άνεση της αθλήτριας ήταν η Δέσποινα Καμπούρη. Η όμορφη παρουσιάστρια γνωρίζει καλά τον χώρο, αν και εκεί που διαπρέπει συνήθως είναι στο volley και στο beach volley. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε καλά και στο μπάσκετ, αφού ήταν από τις πιο αποτελεσματικές παίκτριες.

Αντίπαλη με την κόρη της βρέθηκε η Μάσα Φασούλα. Το πρώην μοντέλο αντιμετώπισε στο παρκέ την πανύψηλη Μαριέλα, η οποία είναι παίκτρια του Πρωτέα, ενώ από τις κερκίδες τις παρακολουθούσε ο Παναγιώτης Φασούλας, που καμάρωνε για τις γυναίκες του. Ανάμεσα στις celebrities που τα έδωσαν όλα για τις γυναίκες εκείνες που έχουν πέσει θύματα βίας κι όλες εκείνες που χρειάζονται συμπαράσταση και βοήθεια ήταν ακόμη η Ζενίλντα ντε Σόουζα, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Ελενα Λιάφου (σύζυγος του Μίλαν Τόμιτς), η Ορθούλα Παπαδάκου και η νύφη της, Μάντα, που ήρθε στην Ελλάδα από τον Καναδά για τον αγώνα, η Βάσω Στασινού (με τον Αντώνη Νικοπολίδη να τη χειροκροτεί από την κερκίδα), η Χριστίνα Βραχάλη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Αντζελα Ευριπίδη, η Ελλη Αγγελιδάκη και η Κέλλυ Πρωτόπαπα.

Στις κερκίδες βρέθηκαν αρκετοί θεατές, μεταξύ των οποίων η Κάλι Τσιλίδου με τον σύζυγό της Στέφανο Δάνδολο και τον οκτώ μηνών γιο τους, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Παταβούκας, ενώ χρέη παρουσιάστριας (αν και αργότερα φόρεσε κι εκείνη το σορτσάκι της) είχε η Αννίτα Ναθαναήλ.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...