Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Κορόνα» στο κεφάλι του Πυγμαλίωνα ο Μπουλάς

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έβαλε στο κράνος του τη φωτογραφία του κολλητού του, για να τον έχει μαζί του στις διαδρομές με τη μηχανή.

Η αντρική φιλία σε όλη της το μεγαλείο! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έβαλε στο κράνος του τη φωτογραφία του κολλητού του Σάκη Μπουλά (ο οποίος ήταν μηχανόβιος, όπως κι εκείνος) για να τον έχει μαζί του στις διαδρομές με τη μηχανή του, ένδειξη της μεγάλης φιλίας που τους συνέδεε.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του Σάκη Μπουλά, αφού εκτός από καλοί συνάδελφοι (έχουν συμπρωταγωνιστήσει στις επιτυχημένες σειρές «Η οικογένεια βλάπτει» και «50-50»), είχαν και στενή φιλική σχέση. «Ημασταν αδερφικοί φίλοι, μαζί στα ταξίδι, μαζί στις θεραπείες του, μαζί σε όλα» εξηγεί ο Πυγμαλίων στην «Espresso». Ξεκαθαρίζει, δε, από την αρχή πως το ότι έβαλε το πρόσωπο του Σάκη «κορόνα» στο κεφάλι του δεν ήταν πράξη εκμετάλλευσης, αλλά ένας τρόπος να θυμάται το φιλαράκι του, που δεν θα το δει ξανά.

«Δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τα πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά» μας λέει κι εξηγεί πώς προέκυψε η ιδέα του να έχει τον φίλο του πάνω στο κράνος του.

«Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί -ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε- του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μια δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με τη δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν.

Ετσι τώρα που έφυγε από τη ζωή σκέφτηκα να τον πηγαίνω βόλτα έχοντάς τον… μαζί μου. Και η αλήθεια είναι πως την ιδέα την “έκλεψα” από τον αγαπημένο μου οδηγό μοτοσικλέτας, τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος έβαλε στο κράνος του τον κολλητό του, τον επίσης οδηγό μοτοσικλέτας Μάρκο Σιμοντσέλι, που σκοτώθηκε στο Moto Grand Prix στη Μαλαισία.

Με δυο λόγια, θέλω να πω πως αυτό είναι ένα “ευχαριστώ” στον φίλο μου. Η φιλία είναι μια αξία στη ζωή που πρέπει να υπάρχει πάντα, δεν τελειώνει με τον θάνατο – άλλωστε, όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Το ίδιο πίστευε και ο Σάκης» τονίζει ο ηθοποιός.
 
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...