Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Η Νένα γράφει τραγούδια

Τα πρώτα δύο «κομμάτια» της γυναίκας του Τάσου Μητρόπουλου.

Δύο τραγούδια για τον αδελφό της Στάθη Ξένο, την ύπαρξη του οποίου ανακάλυψε έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια, έγραψε η Νένα Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός βάζει τη δημιουργική σφραγίδα της στο νέο άλμπουμ του δημοφιλούς τραγουδιστή υπογράφοντας από καρδιάς τους στίχους στο «Αναφιλητό μου» και το «Απόψε υπογράφω ότι μπλέξαμε».

«Πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και πιστεύω ότι θα τα αγαπήσει και ο κόσμος, μόλις με το καλό κυκλοφορήσει το CD» λέει στην «Espresso» ο Στάθης, ο οποίος εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Premiera Live», στη λεωφόρο Συγγρού.

Η ιστορία του Ξένου και της Χρονοπούλου συγκίνησε το πανελλήνιο πριν από ενάμιση χρόνο. Τότε αποκαλύφθηκε το παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα και παράλληλα η αδελφική σχέση που τους συνδέει. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έχουν τον ίδιο βιολογικό πατέρα, κάτι που ο Στάθης γνώριζε καιρό πριν αποφασίσει να το αποκαλύψει στη Νένα. Ο λόγος ήταν πως δεν επιθυμούσε να διαταράξει την ηρεμία της. Οταν όμως μια μέρα εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του και ξεφυλλίζοντας ένα άλμπουμ αντίκρισε σε μια φωτογραφία τον εαυτό της, η αλήθεια έπρεπε να ειπωθεί. Ακολούθησε τεστ DNA, το αποτέλεσμα του οποίου πιστοποίησε ότι έχουν τον ίδιο βιολογικό πατέρα.

«Είναι συγκλονιστικό ν’ αποκτάς ξαφνικά μια αδελφή. Πόσο μάλλον όταν η αυτή είναι η Νένα Χρονοπούλου! Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό το συναίσθημα, είναι κάτι διαφορετικό. Το περίεργο είναι πως από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα συνέχεια χρησιμοποιούσαμε μεταξύ μας στις καθημερινές συνομιλίες μας τις λέξεις “αδελφούλα” και “αδελφέ”. Και τελικά οι λέξεις αυτές βγήκαν αληθινές» συνεχίζει ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο σ’ αυτό. «Υπάρχει μια οικογένεια από πίσω. Δεν θέλω να φαίνεται ότι μιλάω γι’ αυτό για να προωθήσω τη δουλειά μου» ξεκαθαρίζει.

Το άλμπουμ του Στάθη Ξένου με τίτλο «Μάχη σώμα με σώμα» είναι έτοιμο, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες δισκογραφικών εταιρειών προκειμένου ν’ αποφασίσει σε ποια θα ενταχθεί. Πέρα από τη Νένα, στίχους έχουν γράψει οι Γιώργος Αδαμαντίδης (ανιψιός του Θέμη), Κώστας Γκαβέλας και Δημήτρης Χαιντούτης. Οσο για τις μελωδίες; Φέρουν τις υπογραφές των Γιάννη Κερμανίδη, Τάσου Μπλάφρα και του ίδιου του Ξένου.

Κάποια από τα νέα του τραγούδια έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται γνωστά, αφού ο καλλιτέχνης τα ερμηνεύει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται. «Ο λόγος που επέλεξα να είμαι στο Premiera Live επιστρέφοντας στις αθηναϊκές πίστες έπειτα από ενάμιση χρόνο είναι ότι το έχει ένας υγιής επιχειρηματίας, ο κ. Στρίγκας, ο οποίος στηρίζει τους καλλιτέχνες του σε όλους τους τομείς» εξηγεί.

Οπως λέει επίσης, στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης που διανύουμε ο κόσμος έχει παραπάνω την ανάγκη να ξεδώσει διασκεδάζοντας. «Βέβαια η διασκέδαση είναι και το πρώτο πράγμα που κόβει. Πόσο μάλλον όταν έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα. Πάντως υπάρχει έντονα η ανάγκη της διασκέδασης, ειδικά από τα νέα παιδιά. Στο μαγαζί έρχονται -μεταξύ άλλων- και πιτσιρικάδες που έχουν τα χρήματά τους ίσα ίσα για να πιουν ένα ποτό. Ακόμη κι έτσι όμως διασκεδάζουν και το παλεύουν».

Οντας πολύ ευτυχισμένος οικογενειάρχης και πατέρας ενός υπέροχου γιου, ο Στάθης Ξένος δεν κρύβει πως αγχώνεται για το μέλλον του. «Εμείς μάθαμε καλώς ή κακώς να ζούμε με τα πολλά αλλά και με τα λίγα. Το πρόβλημα είναι τα παιδιά μας. Σε τι φταίξανε για να καταδικαστούν σε ένα… υποθηκευμένο μέλλον; Και δυστυχώς βλέπω πως είμαστε αδρανείς. Λέμε διάφορες δικαιολογίες, ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό, επειδή έχουμε χάσει το τσαγανό μας. Οι Ελληνες ήταν πάντα μια γροθιά και δεν τους κούναγε τίποτα. Πλέον δεν είμαστε έτσι. Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του. Είμαστε σαν τα σπίρτα πια. Μας σπάνε έναν έναν. Αν πάρει κανείς είκοσι σπίρτα μαζί, δεν θα μπορέσει να τα σπάσει εύκολα».

Τα ερωτικά λόγια που αφιέρωσε στον «Ράμπο» της καρδιάς της

«Απόψε υπογράφω ότι μπλέξαμε. Τα σημάδια της φωτιάς σου τα έχω επάνω μου, τα κοιτάζω και θυμάμαι το άγγιγμά σου, τα χαϊδεύω και σε νιώθω μες στο αίμα μου, μου θυμίζουν πόσο καίνε τα φιλιά σου. Απόψε σου υπογράφω ότι μπλέξαμε, γιατί ήτανε της μοίρας μας γραμμένο, σημάδια του Θεού με οδηγήσανε εσένα μια ζωή να περιμένω. Τα σημάδια της φωτιάς σου μου θυμίζουνε ότι πριν με αγγίξεις δεν υπήρχα, τώρα εγώ παρακαλάω να μη σβήσουνε, η ζωή μου έχει αλλάξει σε μια νύχτα». Αυτοί είναι οι στίχοι του ενός εκ των δύο τραγουδιών που η Νένα εμπνεύστηκε από τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, αλλά έμελλε να δώσει σε ένα εξίσου σημαντικό για εκείνη πρόσωπο, τον αδερφό της.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...