Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Κυριακή 23/3/2014

Μεγάλο φαν κλαμπ για τους «διπλωμάτες» Ταύρους


ΚΡΙΟΣ:
Μπορείτε και επιβάλλεται να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν, σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν. Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας. Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους. Φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα.


ΤΑΥΡΟΣ:
Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και τώρα, θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους και όρια για να μη νιώσετε άλλη μία φορά ότι μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσο καιρό. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές κι εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί. Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Χρησιμοποιήστε ως όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο, αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε. Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και με εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας, αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων, που όμως χρησιμοποιούν τον δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δεν θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως αν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας. Η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, αν δεν θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η διάθεσή σας να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε. Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δεν σας πήγε καλά, γιατί έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός από το να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχτείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά, όταν καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα. Εχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα, και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούργιες προτάσεις ή συνεργασίες.


ΛΕΩΝ:
Επιβάλλεται να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε τον χρόνο σας ισόποσα. Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας, ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος όμορφων στιγμών που σας ανήκουν. Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα, προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα κι όταν συναντάτε εμπόδια, στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι. Προχωρήστε ακάθεκτοι στον δρόμο που έχετε χαράξει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οσο κι αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δεν σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σάς ανήκαν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση θυμηθείτε ότι ποτέ δεν σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ό,τι αφήσατε. Η αναζήτηση μιας καινούργιας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον και θα σας κάνει να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές.


ΖΥΓΟΣ:
Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλλεται να πείτε «φτάνει». Οσο κι αν δεν ξεκινήσατε εσείς πρώτοι, δεν γίνεται να παίζετε το παιχνίδι των άλλων με τους δικούς τους κανόνες. Η αξιοπρέπειά σας χτυπάει καμπανάκι κι αν δεν δείτε να γίνονται κινήσεις από φόβο μη χάσει αυτό που εισέπραττε η άλλη πλευρά από εσάς, πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε πανιά γι’ αλλού. Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι. Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας. Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε. Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές έξυπνες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. Κατάλληλη εποχή λοιπόν να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας. Η περιπετειώδης φύση σας θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Βάλτε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας και φροντίστε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις. Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά όταν δεν χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν ως σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αναστάτωση και σύγχυση στον συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μία το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα, ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας. Ισως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς για τις προστριβές ή στην ψυχρό κλίμα που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί το πλείστον εσείς αρχίζετε τη δημιουργία τους. Πρέπει να μάθετε πού σταματάει η πλάκα, πού το αστείο και πού τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή, επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι μετανοήσατε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας θα σας ωθήσει να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Ομως για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε που θέλετε θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή ή -γιατί όχι;- να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα. Από το παρασκήνιο θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις κόψετε τάχιστα. Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές τους συνεργασίες ή που αγνοείτε το παρελθόν τους.


ΙΧΘΥΕΣ:
Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά. Μια συζήτηση με άτομα κύρους, που θα θέτει επί τάπητα το πρόβλημά σας, θα σας ωφελήσει. Ολοκληρώστε ό,τι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπάρχουν. Θα έχετε τα περιθώρια να ανταπεξέλθετε, μια που η τύχη θα είναι σαφώς μαζί σας. Στον μόνο τομέα που η τύχη δεν θα σας ευνοεί θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα μείον του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με τον σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...