Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ποινή-σοκ στους ληστές του Γ.Πάριου

Φυλάκιση 16 ετών στους τρεις δράστες που είχαν αρπάξει τσάντα με την αμοιβή του τραγουδιστή.

Μπορεί ο τροβαδούρος της αγάπης Γιάννης Πάριος να τους συγχώρεσε για τη ληστεία που διέπραξαν εις βάρος του, ωστόσο ο «πέλεκυς» της ελληνικής Δικαιοσύνης ήταν αμείλικτος.

Χθες το πρωί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας επέβαλε στους τρεις δράστες που είχαν ληστέψει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012 τον γνωστό τραγουδιστή ποινή φυλάκισης 16 ετών χωρίς αναστολή, εκ των οποίων τα πέντε χρόνια για την υπόθεση του καλλιτέχνη. Οι δικαστές δεν τους αναγνώρισαν ούτε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, αφού λίγες ημέρες μετά την πράξη τους είχαν επιστρέψει στον Γιάννη Πάριο τα 40.000 ευρώ που του είχαν αφαιρέσει.

Στο  εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι στις 4.15 το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου του 2012 έκλεψαν από τον δημοφιλή τραγουδιστή μια τσάντα που περιείχε την αμοιβή του από συναυλία και προσωπικά του έγγραφα. Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Ιωάννης Βαρθακούρης και ο στενός συνεργάτης του Στέργιος Θαλασσής επέστρεφαν με το αυτοκίνητο του τραγουδιστή στην Αθήνα από τα Ιωάννινα, όπου το προηγούμενο βράδυ ο 67χρονος καλλιτέχνης είχε δώσει συναυλία. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πάριου στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι άντρες επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον συνεργάτη του χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές, και του άρπαξαν την τσάντα.

Οπως είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η «Espresso», λίγες ημέρες μετά την κλοπή οι δράστες επέστρεψαν τα κλεμμένα χρήματα. Οπως ισχυρίστηκαν μέσω του δικηγόρου τους Γιάννη Καλογριδάκη, έπαθαν… σοκ όταν διαπίστωσαν ότι είχαν στα χέρια τους χρήματα που ανήκαν στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, τον οποίο θαυμάζουν και αγαπούν! Υστερα από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Πάριος όχι μόνο τους συγχώρεσε, αλλά ζήτησε να μη διωχθούν ποινικά. Για τον λόγο αυτόν ο στενός συνεργάτης του Στέργιος Θαλασσής άλλαξε την κατάθεσή του, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι δράστες στα μαλακά, κάτι που τελικά δεν έγινε…

Οπως σημείωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος τους Γιάννης Καλογριδάκης, «οι δικαστές επέβαλαν στους κατηγορουμένους ποινή φυλάκιση 5 ετών για τη ληστεία εις βάρος του Γιάννη Πάριου και άλλα 11 χρόνια για ακόμη μία ληστεία που φέρονται να είχαν διαπράξει εις βάρος πλασιέ κοσμημάτων στα Βριλήσσια. Μάλιστα γι’ αυτή την υπόθεση αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...