Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάββατο 22/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση σας να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι. Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι όσον αφορά κάποιες καινούριες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να ζήσετε. Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ό,τι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε πιο επιφυλακτικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, ακόμα και αν πάρετε αυτό που θέλετε, ώστε να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε λίγο ρομαντικοί.


ΛΕΩΝ: Προτού κάνετε καινούργιες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα.


ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας, αλλάξτε γραμμή. Ομως καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις. Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για άλλη μέρα. Τις μάχες που δίνετε για να πετύχετε κάτι φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς οι αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ό,τι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, προτού νιώσετε πλήξη.


ΙΧΘΥΕΣ: Οταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...