Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η sexy κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου

Η 17χρονη Μαρία-Ολυμπία με “τα πιο συναρπαστικά γονίδια του κόσμου” μιλάει για την υποκριτική και την δυσλεξία.

H «επιθεώρηση» της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας φιλοξενεί το «πιο προσοντούχο κορίτσι του κόσμου», όπως το χαρακτηρίζει. Είναι η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας, που πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην Ελλάδα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για το μνημόσυνο του βασιλιά Παύλου, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ανθρώπινο πορτρέτο-συνέντευξη στο περιοδικό «Tatler», η 17χρονη Μαρία – Ολυμπία αποκαλύπτει κι αποκαλύπτεται, δίνοντας μια αύρα lifestyle στο έτσι κι αλλιώς glamorous που έχει κάθε βασιλική οικογένεια, ακόμη και αν είναι πρώην. Ακόμη παραδέχεται ότι έχει δυσλεξία, μιλάει με αγάπη για την Ελλάδα, ομολογεί πως την ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μιλάει ελληνικά και αποκαλύπτει τον κοριτσίστικο ενθουσιασμό της για τον Ντέιβ Φράνκο.

Το περιοδικό τη χαρακτηρίζει ως το κορίτσι με τα πιο συναρπαστικά γονίδια του κόσμου και κάνει εκτενή αναφορά στο ειδύλλιο και τον γάμο των γονιών της το 1995 στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου που αποτέλεσε, όπως γράφει, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση γαλαζοαίματων στην πόλη μετά τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η συνέντευξη της Μαρίας – Ολυμπίας έγινε στην κουζίνα του πατρικού της, στο Cheyne Walk House του 18ου αιώνα, όπου ζει με τους γονείς της και τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια της, τον 15χρονο Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον 13χρονο Αχιλλέα – Ανδρέα, τον εννιάχρονο Οδυσσέα – Κίμωνα και τον πεντάχρονο Αριστείδη – Σταύρο των οποίων οι «τσιρίδες» κάνουν αντίλαλο στα ψηλά μαρμαρένια χολ, σε «συγχορδία» με το ακατάπαυστο γάβγισμα του Σπαρκ, του πομεράνιαν της Ολυμπίας.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, την οποία το περιοδικό αποκαλεί «πριγκίπισσα», σπουδάζει υποκριτική, ιστορία της τέχνης, γραφιστική και φωτογραφία σε ένα κολέγιο που ειδικεύεται στις τέχνες. «Είμαι δυσλεξική, οπότε είμαι περισσότερο δημιουργική, παρά ακαδημαϊκή» εξηγεί η ίδια στο «Tatler». Επίσης αποκάλυψε ότι ενθουσιάστηκε από την εμπειρία της δουλεύοντας για τρεις εβδομάδες στο τμήμα ραπτικής του οίκου Dior, το περασμένο καλοκαίρι, και παραδέχεται ότι εξετάζει μια καριέρα είτε στη μόδα είτε στη φωτογραφία.

Ο ρεπόρτερ του περιοδικού υπογραμμίζει, σχολιάζοντας την επαφή με την Ολυμπία – Μαρία, ότι απεκόμισε την εικόνα μιας «ντελικάτης, συμπονετικής» κοπέλας που δεν έχει πάνω της «τίποτα το πριγκιπικό ή μεγαλοπρεπές», εννοώντας προφανώς ότι δεν διέγνωσε έπαρση. Επίσης τονίζει ότι αν και διαθέτει στενούς συγγενικούς δεσμούς με τους μεγαλύτερους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, απολαμβάνει μια ελευθερία που θα ζήλευαν πολύ οι συνομήλικοι συγγενείς της.

Η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου απολαμβάνει επίσης μια ζεστή οικογενειακή ζωή από μικρή. Τα Σαββατοκύριακα τα περνούν στο εξοχικό στο Γκλουτσεστερσάιαρ όπου ο πατέρας της ο Παύλος αναλαμβάνει το μπάρμπεκιου το καλοκαίρι, ενώ λατρεύει να κυνηγάει τον χειμώνα. Αυτό το τελευταίο, όπως ομολογεί η Μαρία – Ολυμπία, είναι κάτι που την τρομοκρατεί.

Η μητέρα της, που έχει ιδρύσει από το 2000 την εταιρία παιδικών ρούχων Marie Chantal, παρά τον φόρτο εργασίας, βρίσκει χρόνο να τους μαγειρεύει και όλοι έχουν να λένε για τις πίτες της. «Η μητέρα μου είναι τελειομανής και κάνει τόσα πολλά. Είναι απίστευτο πώς μπορεί να κάνει όλα αυτά, να προσέχει εμάς τους πέντε και να μαγειρεύει!» λέει.

Λατρεύει τα παγωτά και την θάλασσα

Οπως τα κορίτσια της ηλικίας της, ενδιαφέρεται πολύ για τα ρούχα και σίγουρα η φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό με δημιουργίες μεγάλων οίκων είναι κάτι που πρέπει να ευχαριστήθηκε πολύ. «Λατρεύω την Isabel Marant (σ.σ.: σχεδιάστρια) κι έχω εμμονή με τα πουλόβερ Givenchy, αν και δεν έχω» εξομολογείται η «έφηβη πριγκίπισσα».

Αλλες αγαπημένες της ασχολίες είναι να εμπλουτίζει τη συλλογή της από γυάλινες μπάλες με χιόνι, αλλά και να απολαμβάνει παγωτό βλέποντας την ταινία «Clueless». Δεν έχει αγόρι, αλλά τη γοητεύει πολύ ο Ντέιβ Φράνκο, ο μικρότερος αδερφός του ηθοποιού Τζέιμς Φράνκο. Μάλιστα έχει φωτογραφία του στο iPhone της!

Τα καλοκαίρια της Μαρίας – Ολυμπίας είναι συνδεδεμένα άρρηκτα με την Ελλάδα. «Λατρεύω την Ελλάδα» λέει η νεαρή γαλαζοαίματη, που παραδέχεται ότι δεν μιλάει ελληνικά, αν και προσθέτει ότι θα ήθελε πολύ να μπορεί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...