Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ελεύθερη η 60χρονη «μάγισσα»

Η 60χρονη που είχε «δέσει» με σατανιστικές τελετές 34χρονη και την οδηγούσε σε σεξουαλικά τρίγωνα με τον γιο της, αποφυλακίζεται λόγω σοβαρής ασθένειας.

Δεκτή έκανε η 10η τακτική ανακρίτρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», την αίτηση αποφυλάκισης της 60χρονης «μάγισσας» Σοφίας Κώτσου, που πριν από λίγους μήνες κρίθηκε προφυλακιστέα για την πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού 34χρονης, την οποία φέρεται ότι υποχρέωνε ακόμη και σε σεξουαλικά όργια με τον επίσης κατηγορούμενο γιο της!

Η δικαστική λειτουργός αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης κάθε επικοινωνίας με το θύμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ωστόσο η 60χρονη παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς, αν και σύμφωνα με το κατηγορητήριο απέσπασε από την παθούσα 112.000 ευρώ, δεν έχει μέχρι στιγμής καταβάλει το ποσό της εγγύησης!

Στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Γλύκα, το 60χρονο «μέντιουμ» επικαλούνταν μεταξύ άλλων τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας), γεγονός που φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ανακρίτριας να άρει την προσωρινή κράτησή του. Οπως επισημαίνεται στην ανακριτική διάταξη «ο περαιτέρω εγκλεισμός της στη φυλακή είναι προφανές ότι θα έχει δυσμενέστατες επιπτώσεις στην υγεία της». «Ναι μεν κατά την κρίση μας εξακολουθούν να υφίστανται σοβαρές ενδείξεις ενοχής της κατηγορουμένης για τέλεση κακουργημάτων, πλην όμως δεν κρίνεται ότι, αν αφεθεί ελεύθερη, είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα» αναφέρει η δικαστική λειτουργός.

Σύμφωνα με το βαρύτατο κατηγορητήριο, η 60χρονη φέρεται ότι επί 10 χρόνια, «χρησιμοποιώντας απατηλά τεχνάσματα περί της… μαντικής τέχνης, εξαπατούσε την 34χρονη πείθοντάς την να καταβάλλει συνολικά το χρηματικό ποσό των 112.000 ευρώ και άλλα ωφελήματα, καθώς και να έρθει πολλές φορές σε ερωτική συνεύρεση με τον γιο της, στην οποία ενίοτε συμμετείχε και η ίδια». Οπως της έλεγαν μητέρα και γιος, η πραγματοποίηση των σεξουαλικών οργίων ήταν… απαραίτητη για να λυθεί η μαύρη μαγεία σε βάρος της.

Κατά τη διάρκεια των οργίων που γίνονταν στο σπίτι της κατηγορουμένης, η 60χρονη και ο γιος της είχαν εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης καταγράφοντας τις σεξουαλικές πράξεις τους με το θύμα, ώστε στη συνέχεια να της αποσπάσουν χρηματικά ποσά απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιήσουν τις επίμαχες σκηνές στο διαδίκτυο αλλά και στον οικογενειακό και επαγγελματικό περίγυρό της. Μάλιστα, όταν ο «κουμπαράς» του θύματος άρχισε να στερεύει και δεν εισέπρατταν αυτά που ζητούσαν, απέστειλαν στο σπίτι της 34χρονης πέντε αποκαλυπτικές φωτογραφίες που την απεικόνιζαν σε ασελγείς πράξεις και συνοδεύονταν από απειλητικά μηνύματα. «Εάν δεν λύσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, οι φωτογραφίες θα πάνε σε όλο τον οικογενειακό σου κύκλο… Σκέψου ότι είσαι ανύπαντρη και είναι μεγάλη ξεφτίλα» έγραφαν στην πίσω όψη τους οι φωτογραφίες.

Το χρονικό των εκβιασμών, της εξαπάτησης, των σατανιστικών τελετών αλλά και των σεξουαλικών οργίων στα οποία υποχρέωναν το θύμα τους να συμμετέχει προκειμένου να της «λύσουν τα μάγια» περιγράφει καρέ καρέ στις καταθέσεις της -που φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας η «Espresso της Κυριακής»- η 34χρονη τοπογράφος-μηχανικός.

Η άτυχη γυναίκα, γόνος αστικής οικογένειας των βορείων προαστίων, καταθέτοντας τόσο στους αστυνομικούς όσο και στην ανακρίτρια είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα των αφόρητων -ψυχολογικών και μη- εκβιασμών της 60χρονης, στην οποία στράφηκε για πρώτη το 2003, σε μία εξαιρετικά δύσκολη συναισθηματικά για εκείνη περίοδο. Η κατηγορουμένη τής είχε πει ότι υπάρχει ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο πάνω από το σπίτι της και αυτό επηρεάζει τη ζωή της, ενώ της είχε πει ότι θα τη βοηθούσε να «δέσει» τον άνθρωπό της, φυσικά με το… αζημίωτο! Για να υπερνικήσει η μάγισσα το «μαύρο σύννεφο»(!), θα έπρεπε, όπως αναφέρει η 34χρονη, να συμβουλευτεί υψηλόβαθμους φίλους της στον σατανισμό και το κόστος για κάτι τέτοιο θα ανερχόταν με την έκπτωση(!) στις 35.000 ευρώ!

Τα χρόνια περνούσαν, όμως η συναισθηματική ζωή της τοπογράφου-μηχανικού, αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε διαρκώς. Το ίδιο και η οικονομική της κατάσταση, καθώς το μέντιουμ, όπως αναφέρει, της ζητούσε διαρκώς και άλλα χρήματα εκφοβίζοντάς την και λέγοντας πως τα μάγια που της είχαν κάνει ήταν πολύ ισχυρά. Οπως υποστηρίζει η 34χρονη, η μάγισσα τής είχε πει ότι είχε προσλάβει τρεις κοπέλες για να κάνουν τις απαραίτητες… τελετές σεξουαλικών οργίων κι όταν το θύμα τής είπε ότι δεν είχε άλλα λεφτά να της δώσει, τότε της πρότεινε να συμμετάσχει η ίδια στα όργια με τον γιο της. «Μου ζήτησε να έρθω εγώ να κάνω το όργιο και από φόβο να μην πάθουν κακό οι δικοί μου, όπως με απειλούσε, είπα ότι θα πάω, γιατί δεν είχα λεφτά και δεν ήθελε να γίνει ζημιά» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

«Τα όργια γίνονταν κάθε φορά μετά από εντολές της Κώτσου και τις καθοδηγήσεις του γιου της. Μου άφηνε πάνω στο μπάνιο χαρτάκια με οδηγίες, τις οποίες ακολουθούσα επακριβώς, διότι διαφορετικά θα είχα επιπτώσεις από τους σατανιστές. Η διαδικασία είχε συχνότητα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα» καταθέτει το θύμα. «Οι ερωτικές επαφές ήταν βίαιες, ο Κώστας και η Κώτσου μού έλεγαν ότι πρέπει να κάνω ό,τι πιο αφύσικο και τραβηγμένο, έπρεπε να υπακούω πάντα και να είμαι ευχάριστη στη διαδικασία. Κυρίως μου ζητούσε παρά φύσιν συνουσία και στοματικό έρωτα, διότι έτσι ευχαριστιόταν ο Σατανάς, και με παρότρυνε στην κατάποση ή την επάλειψη του σπέρματος, διότι ήταν ιερό και δεν έπρεπε να πέφτει κάτω…» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική κατάθεσή της η 34χρονη.

Τα δώρα και το πασχαλινό τραπέζι!

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς εξάρτησής της από τη φερόμενη «μάγισσα» η 34χρονη υποστηρίζει ότι, εκτός από τα διαδοχικά χρηματικά ποσά που υποχρεωνόταν να της καταβάλλει, καταφεύγοντας ακόμη και σε δάνεια από τράπεζες, την «επιχορηγούσε» διαρκώς με πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, έλαια και άλλα υλικά για τις… σατανιστικές τελετές, αλλά και φάρμακα για την ασθένειά της! Φέρεται μάλιστα να της αγόρασε κι ένα αυτόματο αναπηρικό αμαξίδιο, κινητά τηλέφωνα, air condition «γιατί δεν μπορούσε να “δουλέψει” αλλιώς μέσα στον καύσωνα(!)» και να πλήρωσε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.024 ευρώ!

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στις 21 Αυγούστου του 2013 η… όρεξη της μάγισσας είχε ανοίξει(!), καθώς φέρεται να απαίτησε από την 34χρονη να κάνουν… «Πάσχα» και την υποχρέωσε να της φέρει ένα ολόκληρο αρνί ψημένο, τέσσερις μερίδες κοκορέτσι, τέσσερις συκωταριές, πασχαλινά αβγά, κουλουράκια και άλλα εορταστικά εδέσματα!

Η εκδοχή της αδίστακτης 60χρονης

Η 60χρονη είχε στραφεί σε βάρος της 34χρονης χαρακτηρίζοντάς την πολύ… έμπειρη στην ερωτική της ζωή, ενώ ανέφερε πως συνήθιζε να διατηρεί παράλληλες σχέσεις και να χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να ρίξει στην αγκαλιά της αυτόν που ήθελε. Μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι το θύμα εμφανιζόταν πρόθυμο να μετάσχει σε παράνομες ή ανήθικες πράξεις.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη, η 34χρονη ήταν εκείνη που την προσέγγιζε ξανά και ξανά. Αναφερόμενη δε στα ποσά που κατηγορείται ότι απέσπασε, είχε υποστηρίξει: «Δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο ότι από τα κατά καιρούς δάνεια που λάμβανε η καταγγέλλουσα παρέδιδε σε εμένα τα αντίστοιχα ποσά και δεν τα δαπάνησε για λογαριασμό της». Μάλιστα, όπως ανέφερε στην αίτηση αποφυλάκισής της, δεν είναι δυνατόν ένα άτομο στην ηλικία της παθούσας, με την ανώτατη μόρφωσή της και με συγκεκριμένο περίγυρο, να εξαπατάται και να εκβιάζεται επί δέκα συναπτά έτη!

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...