Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Ηταν σκΕΤΟ φαρμάκι

Δριμεία επίθεση του Καμερουνέζου άσου της Τσέλσι στον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο χαρακτήρισε «δειλό».


Οταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε επίθεση στον Πεπ Γκουαρντιόλα, μέσω της αυτοβιογραφίας του αλλά και δηλώσεων σε διεθνή ΜΜΕ, θεωρήθηκε από πολλούς ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι κακεντρεχής. Ο Ισπανός τεχνικός άλλωστε διατηρεί χαμηλό προφίλ και κανείς δεν πίστεψε ότι ο ιδιόρρυθμος στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει δίκιο. Να όμως που ήρθε άλλο ένα τεράστιο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να αμφισβητήσει την εικόνα του «καλού παιδιού» του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα.


Ο Σαμουέλ Ετό δούλεψε μαζί του τη σεζόν 2008-2009 στους Καταλανούς, πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρώμη και έγραψε ιστορία υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα. Παρ’ όλα αυτά ο Καμερουνέζος επιθετικός της Τσέλσι έχει να πει τα χειρότερα για τον πρώην τεχνικό του. Ο Ετό αποκάλεσε «δειλό» τον 43χρονο σημερινό προπονητή της Μπάγερν με συνέντευξή του σε διεθνή τηλεοπτικό σταθμό, επειδή το 2008 ήθελε να τον διώξει, όπως έγινε με τους Ροναλντίνιο και Ντέκο.


«Ηθελε να μου κάνει μαθήματα για το πώς θα επιτίθεμαι, όταν εκείνος ήταν μέσος και ούτε καν σπουδαίος» είπε ο Ετό. «Του είπα: “Είμαι ο Ετό, μόνο εγώ θα σου δώσω νίκες”. Δεν είχε το κουράγιο να μου πει ό,τι ήθελε κατά πρόσωπο, τα έλεγε στους άλλους για να μου τα μεταφέρουν. Ο Τσάβι με ενημέρωσε ότι οι παίκτες ήθελαν να μείνω, αλλά έπρεπε να μιλήσω με τον Πεπ. Φοβόταν. Του είπα: “Δεν είσαι καλά. Δεν φεύγω. Αν δεν με σέβεσαι, δεν σε σέβομαι”. Θα με είχε διώξει από τότε που ήρθε, αλλά είχε την ατυχία να με βάλει σε ένα φιλικό με την Τσίβας. Σε 20 λεπτά συμμετοχής πέτυχα τρία γκολ. Δεν ήθελα να του μιλήσω μέχρι να μου ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του».


Ο επιθετικός της Τσέλσι ήταν καταιγιστικός: «Εδινε τη φανέλα με το “9” στον Ανρί, κάτι που ήταν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου. Ηθελε να με στείλει στο Ουζμπεκιστάν. Παρέμεινα στην ομάδα και του είπα ότι θα απολογηθεί γι’ αυτά στο μέλλον. Οταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ.: Ιντερ – Μπαρτσελόνα) μου έδωσε το χέρι, αλλά μόνο για τις κάμερες, στη φυσούνα δεν με χαιρέτησε».


Η «Μπάρτσα» στρώνει 125.000.000 ευρώ στα πόδια του Μέσι


Χρήματα που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί ετοιμάζεται να προσφέρει η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι (φωτό). Μετά το σόου του Αργεντινού σούπερ σταρ στη νίκη των Καταλανών επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», την Κυριακή, η πρωταθλήτρια Ισπανίας σκοπεύει να κλείσει το θέμα της ανανέωσής του.
Η καταλανική «Sport» αναφέρει ότι οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2019 και οι υπογραφές θα πέσουν στο τέλος της σεζόν, ενώ τα έσοδά του θα ξεπεράσουν τα 20.000.000 ευρώ τον χρόνο και θα αγγίζουν τα 25.000.000 μαζί με τα μπόνους!


Η εφημερίδα αναφέρει ότι το θέμα αναμένεται να κλείσει μετά τον τελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ στις 16 Απριλίου στο «Μεστάγια», ενώ και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, άφησε να εννοηθεί ότι τα πάντα έχουν δρομολογηθεί: «Είμαστε στα μέσα της σεζόν, δεν είναι ώρα να διαπραγματευτούμε, αλλά θα μιλήσουμε με τους μάνατζερ και τον πατέρα του. Θέλησή μας είναι να κάνουμε το αστέρι της ομάδας μας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου. Είναι ο νούμερο 1 και το αξίζει όσο κανείς άλλος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει να μείνει. Ηρθε εδώ στα 13 του χρόνια και σύντομα θα είναι 27 ετών. Ολοι βλέπουν πώς παίζει, δεν υπάρχει καμία ένσταση για τη διάθεσή του».


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...