Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Πυρά Μπέου κατά 134 καλλιτεχνών που στέκονται στο πλευρό κατοίκων χωριού του Πηλίου, για την… Κρύα Βρύση

«Απασφάλισε» ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά καλλιτεχνών και πανεπιστημιακών, οι οποίοι πήραν θέση στο πλευρό των κατοίκων των Σταγιατών μετά τη διακοπή της υδροδότησής τους από την Κρύα Βρύση που εντάχθηκε στο δίκτυο της πόλης.

Με ανακοίνωσή του, ο πληθωρικός αυτοδιοικητικός παράγοντας της Μαγνησίας, που απασχολεί συχνά τη δημοσιότητα και είναι γνωστό ότι «δεν μασάει τα λόγια του», επέλεξε να σχολιάσει με περιπαιχτικό πνεύμα (χρησιμοποιώντας ακόμα και την έκφραση «Δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα») τις αιχμές που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό του γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού.

Στην αρχή της ανακοίνωσής του δηλώνει πως προβληματίστηκε για το αν θα έπρεπε τελικά να απαντήσει στο κείμενο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο με τις υπογραφές συνολικά 134 μουσικών, τραγουδιστών και επιστημόνων για την υπόθεση στις Σταγιάτες. «Η συντριπτική πλειονότητα αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση ανήκουν πια στην αρμοδιότητα της… αρχαιολογίας και ουδέν ενδιαφέρον παρουσιάζουν, αν δεν υπήρχε, μεταξύ άλλων, το ζεύγος Γιώργου – Αννας Νταλάρα» δηλώνει με το γνωστό σαρκαστικό ύφος του και συνεχίζει:

«Αυτοί, οι ποικιλώνυμες “Φιλιππινέζες” τους, οι Κιμούληδες και οι Κονιόρδες, εγκατέλειψαν για λίγο την κονόμα και την αρπαχτή, και έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους μπαταχτσήδες των Σταγιατών και τους “ακτιβιστές” για τα σκουπίδια συνεχίζοντας να προκαλούν, να προσβάλλουν και να υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη βούληση των πολιτών του Βόλου».

Ο Αχιλλέας Μπέος όμως δεν σταμάτησε εδώ και συνέχισε να «πυροβολεί» κατά ριπάς! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ίδια ανακοίνωσή του, μπουλούκια περισπούδαστων, ευαισθητούληδων και βαρέως κουλτουροπασχόντων καλλιτεχνών θέλουν και πάλι να επιβάλουν την άποψή τους για θέματα που και δεν γνωρίζουν και δεν τους αφορούν. «Επειδή ακριβώς θεωρούν, σε μια νέα κρίση μεγαλοπρέπειας και αυτοϊκανοποίησης, ότι υπερέχουν» γράφει, τονίζοντας πως αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες Αρχές της πόλης και να αναλάβουν οι ίδιοι. Και προσθέτει:

«Έχουν προφανώς γλυκές αναμνήσεις από τα χρόνια που έσερναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και ο κοσμάκης χρυσοπλήρωνε τον καθέναν που δήλωνε καλλιτέχνης. Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου… Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο “δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα”»!

Στο τέλος της καυστικής αυτής ανακοίνωσης ο κ Μπέος κάνει ακόμη μία αναφορά στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον οποίο κατηγόρησε με βαρείς χαρακτηρισμούς ότι με τις ενέργειές του επιχειρεί να παρέμβει στο έργο ενός δημοκρατικά εκλεγμένου δημάρχου. «Ο χαρακτηρισμός που απέδωσα στον επαναστάτη του γλυκού νερού τραγουδοποιό δεν είναι παρά μια ακριβοδίκαιη ανταπόδοση για την άποψη που εκείνος φαίνεται πως έχει για τις δεκάδες χιλιάδες των Βολιωτών, που θα πρέπει να στερούνται του νερού για να το έχουν τζάμπα ο ίδιος, οι μπαταχτσήδες, τα “συντρόφια” και τα… φυτά της περιοχής»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...