Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Βασίλης Ζούλιας ευχαρίστησε την «Espresso» για την (τάχα) διαφήμιση

Το είδαμε και αυτό! Ο Βασίλης Ζούλιας, που ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών μετά το πρωτοσέλιδο της «Espresso» για τις πανάκριβες μάσκες του, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και ευχαρίστησε την εφημερίδα μας για τη… διαφήμιση (τάχα) που του κάναμε μέσα από το ρεπορτάζ μας, στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο καταξιωμένος σχεδιαστής θα πουλούσε μάσκες που θα έφτιαχνε από τα… ρετάλια!

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την “Espresso”» είπε περιχαρής, «γι’ αυτό που έκανε, για το εξώφυλλο “χρυσή κονόμα by Ζούλιας” που έβγαλε. Ήταν αρνητικό, αλλά τίποτα δεν είναι αρνητικό χωρίς τη θετική του πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω την “Espresso” γιατί φωνάξαμε ακόμη και τους ανθρώπους που ήταν σε αναστολή για να φτιάξουν περισσότερες μάσκες… Υπήρξε παραπάνω ζήτηση μετά από αυτό το δημοσίευμα. Κάποιες πελάτισσές μου μού είπαν “Βασίλη, θέλουμε μάσκες από τα δικά σου χέρια, το δικό σου στιλ, κάνε μας κάτι να χαρούμε”» τόνισε χαρακτηριστικά!

Αυτούς όμως που θα έπρεπε να ευχαριστήσει ως απλός πολίτης αυτής της χώρας είναι όλους τους συνανθρώπους μας εθελοντές που δίχως κανένα οικονομικό όφελος έφτιαχναν εν μέσω πανδημίας νύχτα μέρα μάσκες και τις πρόσφεραν σε ιδρύματα και σε όσους τις είχαν ανάγκη! Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να εκφράσει τις ευχαριστίες του στις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης», που παρέδωσαν μαθήματα αλληλεγγύης, ή στις γυναίκες πολιτιστικών συλλόγων σε όλη τη χώρα που εθελοντικά γάζωναν ακατάπαυστα μάσκες. Θα μπορούσε ακόμη να πει ένα «μπράβο» στις ηλικιωμένες κυρίες που ακούραστα πάνω από μια ραπτομηχανή «πολεμούσαν» με τον δικό τους τρόπο τον εφιάλτη του κορονοϊού!

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε (και) στον θόρυβο που προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, λέγοντας πως ήταν τέτοιος που ακόμη και η μητέρα του επικοινώνησε μαζί του, ρωτώντας τον σχετικά με την τσουχτερή τιμή των 25 ευρώ που έβαλε στις μάσκες, με τον ίδιο να την καθησυχάζει λέγοντάς της πως, αν κάποιος έχει ανάγκη και πάει στο κατάστημά του, θα τον προμηθεύσει με μάσκα δωρεάν! Αυτήν τη διευκρίνιση πάντως θα μπορούσε να την είχε κάνει στο σωστό timing, όταν γνωστοποίησε τις τιμές πώλησης των μασκών που φέρουν την υπογραφή του και που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στις 13 Μαΐου η «Espresso» έκανε ευρέως γνωστό με τον πρωτοσέλιδό της τίτλο «Χρυσή κονόμα by Ζούλιας» πως ο σχεδιαστής «σκαρφίστηκε» να φτιάξει μάσκες από fabric scraps -δηλαδή… περισσεύματα υφασμάτων-, εμπνευσμένες από το στιλ των 70s, πουλώντας τες σε εξωφρενικές τιμές.

Με τιμή εκκίνησης τα 25 ευρώ για μόνο μία μάσκα, ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μάλιστα προσφορές εν μέσω πανδημίας: Τρεις μάσκες στα 50 ευρώ και 7 στα 100 ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση του σχεδιαστή προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με τον ίδιο να δικαιολογείται πως δεν πρόκειται για μάσκες μιας χρήσης και να συμπληρώνει ότι η εταιρία του δεν ανήκει σε καμία πολυεθνική και ότι απασχολεί μισθωτούς υπαλλήλους. Τα ίδια επανέλαβε βέβαια και στις τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίστηκε μετά το δημοσίευμά μας.

ESR 1305 001 CMYK scaled 1

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...