Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Καθηγήτρια που μαγεύει στις πασαρέλες

Η εντυπωσιακή Τζίνα Μαμάκη μιλά για την πορεία της στη μόδα και τους μαθητές της.

Είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Ιωάννινα, λατρεύει να διδάσκει και ετοιμάζεται να μεγαλουργήσει στις πασαρέλες, αφού ήδη είναι μούσα νέων σχεδιαστών. Η Τζίνα Μαμάκη είναι το νέο hot όνομα του modeling, αν και παράλληλα κρατάει τον τίτλο της καθηγήτριας αγγλικών. Η νεαρή Γιαννιώτισσα είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Αθήνας, αφού δεν προλαβαίνει να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη, όταν οι υποχρεώσεις της στα… θρανία τής το επιτρέπουν.

Πώς όμως μια καθηγήτρια… λοξοδρομεί, φοράει τα 12ποντα και ανεβαίνει στην πασαρέλα; «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Ηταν θέλημα και πάθος από πολύ μικρή ηλικία» λέει στην «Espresso» η εντυπωσιακή Τζίνα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην πορεία της στο modeling, ενώ είχε από την αρχή συμμάχους τους δικούς της ανθρώπους.

«Οι γονείς μου υποστήριξαν θερμά την απόφασή μου να ακολουθήσω αυτό που αγαπώ, είναι πάντα δίπλα μου και στηρίζουν κάθε βήμα μου» τονίζει το μοντέλο που, όταν δεν κάνει fitting για κάποια επίδειξη ή δεν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ανοίγει τα βιβλία της και διδάσκει αγγλικά στους μαθητές της. «Λατρεύω την αγγλική γλώσσα αλλά και τα παιδιά. Το να διδάσκω είναι από τις δραστηριότητες που με γεμίζουν και το κάνω με απερίγραπτη χαρά και αγάπη» μας λέει η Τζίνα, η οποία, όταν βρίσκεται στην αίθουσα διδασκαλίας, ξεχνάει τα πάντα. Πώς αντιδρούν όμως οι μαθητές που γνωρίζουν ότι η καθηγήτριά τους είναι ένα από τα «φρέσκα» και εντυπωσιακά πρόσωπα στον χώρο της μόδας; «Οι μαθητές μου με αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αγάπη» σπεύδει να τονίσει το όμορφο κορίτσι.

Πάντως, αν και σχετικά καινούργια στον χώρο έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της και μάλιστα κάποιοι από τους νέους σχεδιαστές έχουν ποντάρει πάνω της, τη στιγμή που άλλοι στη θέση τους πιθανόν να αναζητούσαν ένα πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο για να προωθήσουν τις δημιουργίες τους. Ωστόσο η Τζίνα δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την αξία των Ελλήνων designers σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. «Σαφώς και οι δικοί μας σχεδιαστές δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους ξένους. Αλλωστε, κορυφαίοι Ελληνες δημιουργοί αποδεικνύουν συνεχώς πως έχουν τη δική τους ταυτότητα, τη φαντασία και το ταλέντο για να σταθούν απέναντι στους ξένους» επισημαίνει.

Αν και έχει ζήσει τη δημιουργία ενός ρούχου σε όλα τα στάδιά της -από το πατρόν μέχρι και στην τελική μορφή του- δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο αρκετών μοντέλων που μετά την πασαρέλα γίνονται σχεδιάστριες. «Δεν τείνω προς αυτόν τον τομέα. Η δουλειά μου στον χώρο της μόδας είναι καθαρά ως μοντέλο και, πιστέψτε με, δεν θα με αντιπροσώπευε σε καμία χρονική στιγμή ο ρόλος της designer» ξεκαθαρίζει η όμορφη Τζίνα.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...