Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οι άντρες που έχουν μετροσέξουαλ «μυστικά»

Celebrities που απολαμβάνουν να περιποιούνται τον εαυτό τους περνώντας αρκετές ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Μετά τα σαράντα η Τζένιφερ Ανιστον μάλλον απέβαλε κάθε ταμπού της. Yστερα τις σέξι εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη, τώρα η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ δεν διστάζει να αποκαλύπτει και πολύ προσωπικά ζητήματα, όχι όμως δικά της αλλά του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού.

Χωρίς καμιά συστολή η Aνιστον αποκάλυψε τις μετροσέξουαλ συνήθειες του συντρόφου της εκπλήσσοντας το κοινό που τον θεωρούσε «σκληρό» αντράκι. Παρά την αρρενωπή του εμφάνιση και το macho image του, ο Θερού φαίνεται πως δίνει τεράστια σημασία στην περιποίηση της επιδερμίδας του και γενικότερα στην εμφάνισή του, καθώς, όπως δήλωσε η 45χρονη ηθοποιός, της «κλέβει» συστηματικά τα προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Ο Θερού ωστόσο δεν είναι ο μόνος σταρ που αγαπά να περιποιείται τον εαυτό του. Τα χνάρια του πρώτου διδάξαντα Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει παραδεχτεί πως το μανικιούρ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του, έχουν ακολουθήσει αμέτρητοι celebrities. Ο Σάιμον Κάουελ, για παράδειγμα, ουδέποτε έκρυψε τον «εθισμό» του στις διάφορες θεραπείες αντιγήρανσης. Εκτός από botox και διάφορα ενέσιμα filler, ο διάσημος παραγωγός και κριτής του βρετανικού «X-Factor» υποβάλλεται ανά τακτά διαστήματα σε θεραπείες προσώπου με συστατικά από πλακούντα προβάτου και νιφάδες χρυσού είκοσι τεσσάρων καρατίων, αξίας 360 ευρώ, στην Beverly Hills Lancer Dermatology Clinic.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά του, κάνει αποτρίχωση με πάθος και βγάζει πολύ προσεκτικά τα φρύδια του βάφοντας μερικές φορές και τα νύχια των ποδιών του, ενώ ο Ράιαν Σίκρεστ παραδέχεται ότι περιποιείται την επιδερμίδα του και έχει εμμονή με τη λεύκανση των δοντιών. Δηλώνει μάλιστα ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον όρο μετροσέξουαλ και δεν θεωρεί ντροπή το να θέλει να δείχνει ωραίος.

Δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη περνά κάθε πρωί, πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις του, και ο Τζόνι Ντεπ, ώστε να περιποιηθεί και να δώσει το επιθυμητό σχήμα στο μουσάκι ή στα γένια του, ανάλογα με το στιλ που λανσάρει κάθε φορά. Ο Πρινς ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για το make -up, τη στιγμή που και ο τραγουδιστής Ντέιβ Ναβάρο αφιερώνει χρόνο στην εμφάνισή του. Η πρώην σύζυγός του Κάρμεν Ηλέκτρα είχε δηλώσει μάλιστα πως ποτέ της δεν πίστευε ότι θα παντρευόταν κάποιον που περνά περισσότερες ώρες στον καθρέφτη ακόμα και από εκείνη.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ακόμα ένας ηθοποιός που δηλώνει με περηφάνια μετροσέξουαλ. «Καθημερινά αλλάζω τρεις φορές ρούχα. Αν φύγω Σαββατοκύριακο, σας ορκίζομαι ότι χρειάζομαι τη μεγαλύτερη βαλίτσα που υπάρχει» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του. Αντίστοιχη εμμονή με τα ρούχα φημολογείται ότι έχει και ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος παράλληλα δίνει τεράστια σημασία στο styling των μαλλιών του. Το ίδιο «κόλλημα» έχει και ο Τζάρεντ Λίτο, τα μαλλιά του οποίου αποτέλεσαν αφορμή για πολλές συζητήσεις στα πηγαδάκια των σταρ τη βραδιά των Οσκαρ. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό της ελαφρά ατημέλητης κόμης του εκείνη τη βραδιά, λέγοντας πως ήταν λουσμένος από την προηγούμενη, ώστε να επιτευχθεί το εν λόγω look.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...