Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Κυριακή 30/3/2014

Παθιασμένοι Κριοί με διάθεση για φλερτ


 


ΚΡΙΟΣ
ΙΣΩΣ ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι. Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί ώστε να μη φέρνετε σε σύγχυση τον σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ό,τι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δεν θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές. Αν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε.



ΤΑΥΡΟΣ
ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ θα βάλετε στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας. Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμη ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε. Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Οσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου. Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούργια πορεία.



ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα σας βγει σε καλό. Αν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως δεν είστε ευχαριστημένοι, μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο, αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας. Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια. Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς. Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμη σε μια σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά, είναι λογικό πως οι άλλοι δεν θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε μια σταθερή πορεία, που να μην έχει πολλούς ελιγμούς, ώστε να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο. Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε.



ΛΕΩΝ
ΘΑ ΕΧΕΤΕ την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας. Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές, δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Αν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερη κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ό,τι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί σε όλα, καθώς είναι σίγουρο πως ακόμη και αν αυτήν τη στιγμή νιώθετε πλήρεις, στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας. Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας. Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας, παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει πού ακριβώς υστερείτε. Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές.



ΖΥΓΟΣ
ΚΑΤΑ τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δεν θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι, θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Αν δεν σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά. Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποιες φορές περισσότερη απ’ ό,τι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν σωστά προκειμένου να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις αν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας. Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούργια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δεν σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά «πρέπει» και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ
ΒΓΕΙΤΕ έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους πάνω σας, επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε τον σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί. Δεν σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Αν ο σύντροφός σας σας ζητήσει δεσμεύσεις, μη διστάσετε να τις αναλάβετε από τον φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, επειδή δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΜΗΝ απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας. Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας ώστε να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα απέλθει η πολυπόθητη ηρεμία την οποία αναζητείτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ κλίμα στην προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με τον σύντροφό σας. Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, καθώς και λόγω των σκέψεων που κάνατε και που σας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν. Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Ατομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγγνώμη με τον δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο.



ΙΧΘΥΣ
Ο,ΤΙ και αν αποφασίσετε δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο. Κάντε μια καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν, χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Ολοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...