Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θρυλικό το τελευταίο αντίο

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης τον ιστορικό πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Το τελευταίο «αντίο» στον Σταύρο Νταϊφά είπαν χθες το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού καθώς και πρόσωπα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο και μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπε το «ύστατο χαίρε» στον ιστορικό πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 87 χρόνων. Το «παρών» έδωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η (τωρινή) διοίκηση του Ολυμπιακού, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης, ο Μίτσελ, παίκτες της ομάδας αλλά και παράγοντες με πολυετή θητεία στον σύλλογο, όπως είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.


Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» αποχαιρέτησε με θλίψη, σεβασμό αλλά και θαυμασμό τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας. «Εβαλες μπροστά τον Ολυμπιακό. Πάλεψες για τον Ολυμπιακό εναντίον των κατεστημένων της εποχής» είπε μεταξύ άλλων και εκθείασε την ξεχωριστή προσωπικότητα και το ήθος του, που καθοδήγησαν την ομάδα στα πρώτα δύσκολα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κλείνοντας τον συγκινητικό χαιρετισμό του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε να συνεχίσει το έργο του Σταύρου Νταϊφά, τον οποίο άλλωστε γνώρισε από παιδί, δίπλα στον πατέρα του Μιλτιάδη.


Πολλοί βετεράνοι


Επικήδειο εκφώνησαν ακόμη ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ Κώστας Μπαρμπής, η «ψυχή» των βετεράνων Αντώνης Γλύκας, η στενή συνεργάτιδα του εκλιπόντος Λόλα Νταϊφά, ενώ ράγισαν καρδιές στο «αντίο» της κόρης του Ειρήνης.


Πολλοί βετεράνοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίτσας. Ανάμεσά τους αρκετοί ποδοσφαιριστές που έπιασαν λιμάνι επί προεδρίας του Σταύρου Νταϊφά και πανηγύρισαν τίτλους μαζί του. Ξεχωριστή παρουσία ήταν αυτή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργου Βαρδινογιάννη, με τον οποίο ο εκλιπών είχε στενή φιλία. Παρόντες ήταν ακόμη πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, όπως οι κύριοι Μιχαλολιάκος, Μαντούβαλος, Βαρβιτσιώτης, Νεράντζης και Τραγάκης, ενώ στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Νικόλαος Πατέρας, η ΠΑΕ Ξάνθη και ο Χρήστος Πανόπουλος και πολλοί άλλοι.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...