Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κτήνη μέσα στο τζαμί

Βίασαν σαδιστικά (και με ένα ξύλο) κοριτσάκι πέντε ετών και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Στα πέντε της χρόνια γνώρισε τη βία, τη διαστροφή και την απόλυτη φρίκη… Η μικρούλα από τη Γλαύκη Ξάνθης έπεσε θύμα άγριου βιασμού και απάνθρωπης σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον θείο, τον 12χρονο εξάδελφό της κι έναν συνομήλικο φίλο του! Και το πιο εξωφρενικό; Ολα αυτά συνέβησαν μέσα στην τουαλέτα ενός τεμένους!

Παρότι το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημά τους έγινε πριν από περίπου τριάμισι χρόνια, τα κτήνη εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα, την ώρα που το αθώο κοριτσάκι προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές στο κορμάκι και την ψυχούλα του.

Για το καλό της 5χρονης Πομάκας που έζησε την απόλυτη φρίκη τον Αύγουστο του 2010 η υπόθεση είχε κρατηθεί μυστική. Τελικά είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετικό έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση επερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα θρακιώτικης ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, η αρρωστημένη, σαδιστική κακοποίηση του κοριτσιού δεν περιορίστηκε στον ομαδικό βιασμό. Οι απάνθρωποι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και ξύλα στα γεννητικά όργανα της άτυχης μικρούλας, η οποία βίωσε έναν απίστευτο εφιάλτη! Παιδοψυχίατρος που είχε εξετάσει το παιδί βεβαίωσε τον βιασμό και την κακοποίηση. Οπως αναφέρεται στο κείμενο, αρχικά είχε κατηγορηθεί ο πατέρας της 5χρονης, αλλά κατόπιν αποδείχτηκε ότι δράστες ήταν ο 45χρονος αδερφός του, ο 12χρονος ανιψιός του και ένας φίλος του αγοριού.

Εκτός από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που παρατίθενται στο κείμενο, αναφέρεται ότι ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά εις βάρος του πεντάχρονου κοριτσιού! Ομως όλοι οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι και μάλιστα ο θείος της μικρής πηγαινοέρχεται στη Γερμανία, όπου εργάζεται περιστασιακά!

Από την έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες όμως εκκρεμούν στην ανάκριση, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε! Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ενώ με τη δεύτερη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση. Δεν εξηγείται όμως γιατί καθυστέρησε τόσα χρόνια η σύνταξη των δικογραφιών, αν και ο αποτρόπαιος βασανισμός του άτυχου κοριτσιού είχε επιβεβαιωθεί…

«Εγώ ήμουν στη δουλειά όταν έγινε. Της κόρης μου της έκαναν μεγάλη ζημιά και μάλιστα μέσα στο τζαμί. Τώρα πηγαίνει στο σχολείο, αλλά στο κεφάλι της έχει συνέχεια αυτό το πράγμα» λέει συντετριμμένη η μητέρα του κοριτσιού και με φωνή που τρέμει διερωτάται: «Πώς γίνεται οι δράστες να είναι ακόμα ελεύθεροι;»

Οπως κατήγγειλε η μητέρα της μικρής, η Πρόνοια έπειτα από εντολή των αστυνομικών και ανακριτικών Αρχών αποφάσισε να εγκαταλείψουν η μάνα και τα δύο παιδιά της (εκτός από την κόρη έχει και έναν γιο) το επικίνδυνο οικογενειακό περιβάλλον στη Γλαύκη και να εγκατασταθούν στον οικισμό Καλλιθέα Ξάνθης. Στην οικογένεια νοικιάστηκε ένα σπίτι και η Πρόνοια πλήρωνε 150 ευρώ ενοίκιο και το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η μητέρα εργαζόταν ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο με μισθό 250 ευρώ.

Σύμφωνα όμως με την καταγγελία της γυναίκας, η Πρόνοια σταμάτησε ξαφνικά να πληρώνει το ενοίκιο και το ηλεκτρικό, με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Το ρεύμα έχει ήδη φτάσει στα 3.000 ευρώ και -αν και έγινε διακανονισμός- η μητέρα με 250 ευρώ μισθό αδυνατεί όχι μόνο να πληρώσει τις δόσεις, αλλά και να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της.

Η ερώτηση-σοκ στη Βουλή από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ

Την εγκληματική έλλειψη πρόνοιας στη Γλαύκη Ξάνθης για μάνα Πομάκα της οποίας το 5χρονο νήπιο βιάστηκε καταγγέλλει ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. Οπως μάλιστα επίσης καταγγέλλεται από δημοσίευμα-φωτιά, «οι δράστες-τέρατα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Ο Τέρενς Κουίκ ζητεί άμεσα από τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση, και Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να δώσουν απαντήσεις, καθώς ουδείς δείχνει να «κόπτεται» για τις τύχες αθώων κοριτσιών και των οικογενειών τους, που σημαδεύτηκαν εκτός από την κτηνώδη πράξη ανώμαλων και εγκληματικών στοιχείων και από την εγκληματική ολιγωρία ενός ανύπαρκτου κράτους!

«Ανευ περαιτέρω σχολίων σάς παραθέτω το συγκλονιστικό κείμενο καταγγελίας, έτσι όπως μου κοινοποιήθηκε στον προσωπικό μου ηλεκτρονικό λογαριασμό, μέσω της επικεφαλής Αλληλεγγύης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρύσας Ούτση και το οποίο αφορά τον βιασμό 5χρονης Ελληνίδας Πομάκας στη Γλαύκη Ξάνθης από κάποια τέρατα, τα οποία -όπως καταγγέλλεται- παραμένουν ελεύθερα, ενώ η μάνα εκλιπαρεί το κράτος Πρόνοιας αλλά και Δικαιοσύνης να κάνει κάτι επιτέλους.

 Παραθέτω το κείμενο από τη θρακιώτικη ιστοσελίδα maxitisthrakis.blogspot.gr, μετά την ανάγνωση του οποίου δεν δικαιολογείται καμία άγνοια από την πλευρά σας!»
«(…) Μια Μάνα λοιπόν με αβεβαιότητα για το μέλλον, φοβισμένη και τρομαγμένη από τα “όρνεα” της ζούγκλας που ακόμη και σήμερα βλέπει στον ύπνο της, μη αντέχοντας άλλο την πίεση και κυρίως την αναλγησία του κράτους που την εγκατέλειψε δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό, ήρθε στα γραφεία του “Μ” το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από παρότρυνση ενός γείτονά της που μαζί με τους άλλους γείτονες στηρίζουν όσο μπορούν τη συγκεκριμένη οικογένεια στον οικισμό της Καλλιθέα Δήμου Ξάνθης. Ηρθε εδώ για να ξεσπάσει, να κλάψει… να ζητήσει να μπουν φυλακή τα ΤΕΡΑΤΑ της Γλαύκης που ακόμη και σήμερα (σχεδόν 3,5 χρόνια μετά), δεν έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία και δεν έχουν ασκηθεί ούτε καν διώξεις σε βάρος τους!!! Ηρθε να ζητήσει μέσα από την εφημερίδα μας τη συνδρομή της Μητρόπολης Ξάνθης, των φορέων που δήθεν αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών, για τους πολιτικούς μας που με αυτά τα προβλήματα έπρεπε πρωτίστως να ασχολούνται…»

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...