Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

«Κάνω πάντα αυτό που λέει η καρδιά μου»

Ο πλανητάρχης του λαϊκού τραγουδιού Τάσος Μπουγάς δηλώνει ασυμβίβαστος και “πυροβολεί” κατά πάντων.

Για κάποιους θεωρείται εκκεντρικός, για ορισμένους ατακαδόρος, ακόμη και μέσα από τους στίχους και τα τραγούδια τα οποία ερμηνεύει. Για τους περισσότερους, ο «πλανητάρχης» του ελληνικού τραγουδιού είναι μια γνήσια λαϊκή φωνή που δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Οπως και να έχει, ο Τάσος Μπουγάς είναι μια άκρως καλλιτεχνική φιγούρα και εδώ και πολλά χρόνια χαράσσει τη δική του πορεία στα μουσικά δρώμενα.

Η «Espresso» συνάντησε τον Τάσο Μπουγά στα καμαρίνια του Versus live, εκεί όπου ο τραγουδιστής ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του τους θαυμαστές του, σε ένα πρόγραμμα-αντίδοτο για την κρίση.

Ο «πλανητάρχης» μίλησε χωρίς περιστροφές για όλα: για τη σημερινή κατάσταση στο ελληνικό τραγούδι, για τα talent shows που ποντάρουν στα όνειρα των νεαρών παιδιών τα οποία θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι και που είναι «τζάμπα διαφήμιση» για κριτές και… κόουτς, για την Ανγκελα Μέρκελ, τις σχέσεις του με τις γυναίκες και τα τραγούδια του, που κάποιοι έσπευσαν να τα παρεξηγήσουν. Στο καμαρίνι του νιώθει άρχοντας, ξεχωριστός. Αισθάνεται και εισπράττει την αγάπη του κόσμου.

«Το λαϊκό τραγούδι δεν μασά. Εχει τέτοια δυναμική, γιατί μιλά στην ψυχή του ανθρώπου χωρίς φρου φρου κι αρώματα. Ακόμη και σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη, με δισκογραφικές εταιρίες να τραβάνε μεγάλα ζόρια, ό,τι και να γίνει, τα λαϊκά άσματα, σε σχέση με όλα τα ποπ τραγουδάκια που βομβαρδίζουν τον κόσμο, θα συνεχίσουν να υπάρχουν εις τους αιώνες των αιώνων» λέει ο Τάσος Μπουγάς στην «Espresso» και συνεχίζει.

«Εγώ δεν βάζω νερό στο κρασί μου. Οπου εμφανίζομαι, βάζω υψηλά στάνταρντ. Ετσι και στο μαγαζί όπου εμφανίζομαι. Μου έκαναν την πρόταση, έβαλα τους όρους μου, τους δέχτηκαν. Ετσι απλά, χωρίς “σου πα, μου πες”. Ως χαρακτήρας ήμουν, είμαι και θα είμαι ασυμβίβαστος. Δεν το έχω πληρώσει. Ολα στη ζωή είναι επιλογές και εγώ κάνω πάντα ό,τι λέει η καρδιά μου».

Η κουβέντα μας είναι ένα διαρκές πινγκ πονγκ ερωτήσεων και απαντήσεων χωρίς… περιτύλιγμα. Τον ρωτάμε τι θα έκανε ως… πλανητάρχης για την κρίση. Απαντά όλο νόημα: «Θα τα… έχωνα στη Μέρκελ. Οχι τραγουδιστά, αλλά… σπικαριστά. Να το καταλάβει μια και καλή πως με τους Ελληνες δεν παίζει κανείς παιχνίδια». Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει τα πάντα για το τι γίνεται στη χώρα μας. «Μιλάω κάθε μέρα με κόσμο που είναι πονεμένος. Το βλέπω στα μάτια τους. Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρομαι για το τι περνά η Ελλάς;

Πολιτικός όμως δεν θα γινόμουν ποτέ. Δεν κάνω για επαγγελματίας ψεύτης. Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι μέσα στη Βουλή είναι ψεύτες. Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης, ζω από τη δουλειά μου, ό,τι λέω βγαίνει από την ψυχή μου, τόσο απλά».

Οσο για τα τραγούδια που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει, ο Τάσος Μπουγάς λέει με ειλικρίνεια: «Οταν, για παράδειγμα, είπα για πρώτη φορά το “Πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο, έγινε η καρδιά μου μαύρη σα φουγάρο”, όλοι στάθηκαν στις πρώτες λέξεις και κανείς δεν προχώρησε στη συνέχεια των στίχων. Γι΄ αυτό λέω πως υπάρχουν μόνο πονηρά μυαλά. Οχι πονηρά τραγούδια».

Το κεφάλαιο γυναίκες και η… αγριεμένη Λαρισαία!

Ο «πλανητάρχης» δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι λάτρης του ωραίου φύλου. Το μαρτυρούν οι πολλοί γάμοι του, οι θυελλώδεις σχέσεις του.

«Το φλερτ είναι ένα διαρκές παιχνίδι που δεν σταματά ποτέ. Ούτε από τον άντρα, ούτε από τη γυναίκα. Ασε που στις μέρες μας τα κόλπα έχουν αλλάξει. Η γυναίκα παίρνει αυτό που θέλει και δεν περιμένει να την προσεγγίσει ο άντρας. Κακώς, γιατί ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός. Να είναι πάντα στην τσίτα, αλλιώς πάει, χάλασε η μαγιά».

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού από το ωραίο φύλο προς το πρόσωπό του, ουκ ολίγες… «Ενα βράδυ» λέει ο Τάσος Μπουγάς «ήρθε μια παρέα γυναικών από τη Λάρισα στο καμαρίνι μου. Μου λένε πόσο πολύ με θαυμάζουν, τις ευχαριστώ και υπογράφω τα αυτόγραφα που μου ζήτησαν. Εκεί που πάω να δώσω τα αυτόγραφα, μου αρπάζει η μία το χέρι και μου το δαγκώνει! Μένω κάγκελο, της λέω “τρελάθηκες;” κι εκείνη μου λέει “δεν άντεξα… ήθελα να πάρω ένα κομμάτι από εσένα μαζί μου!”».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...