Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ο χορός της Μαρίας – Ελένης για το CD του Souli (της)

Οι αγκαλιές του Μάκη με την πεθερά του (Ζωή Λάσκαρη) και το γλέντι με την Κονιτοπούλου.

Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου χόρεψε με τη μουσική του αγαπημένου της! Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην παράσταση για την παρουσίαση του νέου CD του Μάκη Σούλη με τον τίτλο «Sensual Journey» κέρδισε όλα τα φλας και το χειροκρότημα του κοινού με τον διπλό ρόλο της στο πλευρό του συνθέτη: εκτός από το ότι συμμετείχε ως γκεστ στα εντυπωσιακά χορευτικά, ήταν εκείνη που έστησε όλο το θέαμα με τις σκηνοθετικές και δημιουργικές ιδέες της.

«Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν στο όνειρό μου και με βοήθησαν να φτάσουμε εκεί που έπρεπε. Ολοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το έκαναν δικό τους. Αυτό για μένα είναι επιτυχία. Μάκη μου, ευχαριστώ που εμπιστεύτηκες την τρέλα μου και συμμαχήσαμε. Αλλωστε είμαστε ένα». Με τα λόγια αυτά η Μαρία – Ελένη εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί τα τελευτά τρία χρόνια. Τον Μάκη Σούλη, ο οποίος από το 2002 έως σήμερα έχει παρουσιάσει μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα μουσικά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία παντρεύουν διαφορετικούς ήχους (deep soulful, ethnic, lounge, chill, ambient, house και rock).

Τα νέα κομμάτια

Στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», όπου έγινε το event, ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης (η οικογένειά του δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στον τομέα των θερμοσιφώνων) παρουσίασε μια σειρά από τα νέα κομμάτια του συνοδευόμενος από τους μουσικούς αλλά και την πρωτοποριακή χορευτική ομάδα Οδοντογλυφίδα της Ελίνας Τσίμπρου (στην οποία εντάχθηκε και η Μαρία – Ελένη για τις ανάγκες της εκδήλωσης).

Να πούμε ότι σε όλη τη διάρκεια της παράστασης υπήρχε τεράστιο videowall, στο οποίο προβάλλονταν εικόνες από τη φύση, με έμφαση στο ζωικό βασίλειο σε στιγμές συνύπαρξης των άγριων ζώων με τους ανθρώπους. Η αγάπη όλων των συμμετεχόντων προς τα ζώα φάνηκε και από το ότι στο έντυπο πρόγραμμα της παράστασης υπήρχε κι ένα φυλλάδιο με έξι αδέσποτα κουτάβια που ψάχνουν να βρουν σπίτι και αφεντικά!

Το… κλου της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Στέλλας Κονιτοπούλου, η οποία τραγούδησε το γνωστό κομμάτι της «Το πρώτο φιλί» σε διασκευή του Μάκη Σούλη. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν η Χρύσα, ιδιοκτήτρια του θρυλικού κοσμικού ρεστοράν Φιλιππής στη Μύκονο, που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της, η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός και φίλη της Ζωής Λάσκαρη, Ανθή Τούμπη, η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελπίδα, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Τάκης Ζαχαράτος κ.ά.

Η Ζένια του Βλάσση μεγάλωσε

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγαπημένη ετεροθαλής αδελφή της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου (από τον πρώτο γάμο της Ζωής Λάσκαρη με τον Πέτρο Κουτουμάνο) η οποία συνοδευόταν από την κόρη της. Μιλάμε για τη Ζένια Μπονάτσου, που έγινε κανονική δεσποινιδούλα. Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα είναι πλέον 17 χρόνων, μαθήτρια της Β’ λυκείου και παράλληλα ασχολείται με τον χορό δίνοντας -όπως μας είπε- ιδιαίτερη έμφαση στο χιπ χοπ και το μοντέρνο.

Η Ζένια, που μοιάζει πολύ στον Βλάσση Μπονάτσο (ήταν μόνο εννέα ετών όταν έχασε τον πατέρα της), είναι ένα πολύ όμορφο και γελαστό κορίτσι, που ξεχωρίζει για τη ζεστή επικοινωνία της με τους άλλους, προσόν που διέθετε και ο αείμνηστος μπαμπάς της. Να προσθέσουμε ότι στην παρέα τους ήταν και ο γοητευτικός Ανδρέας Κουτουμάνος, ετεροθαλής αδελφός της Μάρθας, ο οποίος διατηρεί μαζί της πολύ καλή σχέση.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...