Ατυχής επιλογή από Κουβέλη με Ιλ. Αχμέτ

Στην ευρωλίστα της ΔΗΜ.ΑΡ. ο πρώην βουλευτής του Ν. Ροδόπης.

Είναι γνωστό σε όλους τους κύκλους της Θράκης ότι είναι πιστός στους αντιδραστικούς του προξενείου Κομοτηνής ο μουσουλμάνος πολιτευτής και πρώην βουλευτής Ροδόπης δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ. Αυτός λοιπόν επελέγη μεταξύ άλλων ως υποψήφιος ευρωβουλευτής από τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Ο Ιλχάν Αχμέτ πρόσφατα συναντήθηκε στην Τουρκία με τον υπουργό Υγείας και καταγόμενο από την ελληνική Θράκη Μουεζίνογλου, τον ορκισμένο εχθρό της χώρας μας και άνθρωπο που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία της… Θράκης!


Ακόμη, θυμίζουμε ότι ο Ιλχάν στάθηκε στο πλευρό μουσουλμάνου δασκάλου, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει γιορτή στο σχολείο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Κατά τα άλλα, εργάζεται για το καλό της Ελλάδας.


Πολιτικά στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οι οποίοι ανήκουν στα ελληνικά πολιτικά κόμματα, προκαλούν δίχως καμία αναστολή και υποσκάπτουν την εθνική ανεξαρτησία. Ο πολιτευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ιλχάν Αχμέτ συμμετείχε στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στόχο είχε την ανάδειξη νέας ηγεσίας, με τον Τανέρ Μουσταφάογλου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.


Οπως είναι γνωστό, το εν λόγω σωματείο χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος και έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις αλυτρωτικές τάσεις.


Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο υποτιθέμενος πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος έχει εδώ και λίγο διάστημα ξεκινήσει και πάλι περιοδείες σε μειονοτικά χωριά προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.


Ατυχής η επιλογή του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη. Και αυτό γιατί υπάρχουν μουσουλμάνοι που δεν είναι οπαδοί ή μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο. Μουσουλμάνοι που δεν ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό. Ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου θα ενισχυθεί εν πολλοίς από ταμεία της Αγκυρας. Αν εκλεγεί ο Ιλχάν Αχμέτ, η Αγκυρα θα διαθέτει στην Ευρωβουλή μηχανισμό δημιουργίας προβλημάτων στη Θράκη και ο μηχανισμός αυτός θα έχει βρεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο με τις ευλογίες ελληνικού κόμματος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ