Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παρασκευή 4/4/2014

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες προκειμένου να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία μία να τελειώνουν.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές, ακόμη και οι μη επιθυμητές, θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας. Κάντε ένα βήμα πίσω, γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά, αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε. Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις.


ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Οταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μία ακόμη ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Απαιτήστε ό,τι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές. Αν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σάς αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.


ΖΥΓΟΣ: Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα τα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Προτού αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις, αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας προτού τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα. Αν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καινούργιοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον σύντροφό σας. Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κρατήσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα. Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δεν θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.


ΙΧΘΥΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...